Перейти до вмісту

Олександр Зінченко і Влада Седан офіційно відсвяткували весілля

Відомий футболіст, захисник «Манчестер Сіті», взяв за дружину журналістку Владу Седан. Офіційно їх весілля відбулося ще п’ять місяців тому, 12 березня 2020 року. Але влаштувати банкет для близьких було вирішено тільки зараз.

Внесла корективи пандемія, яка почалася в кінці лютого. Але відкладати одруження молоді не хотіли. І потай в Посольстві України у Великій Британії вони розписалися. У зв’язку з карантинними обмеженнями пара провела реєстрацію шлюбу удвох.

На початку серпня Влада Седан оприлюднила інформацію про який відбувся одруження. Відсвяткувати весілля вирішили в сімейному колі із запрошенням близьких друзів.

Для проведення банкету молоді вибрали одне із заміських закладів. Гості були запрошені в ресторан Mayachok Event Hall на березі Дніпра.

Пара з’явилася на церемонію на чорному Rolls-Royce. Наречений був одягнений в чорний смокінг з метеликом. На нареченій було біле плаття. Низ плаття був виконаний з багатошарового шифону, який створював ефект об’ємності.

Фотографії з весілля Зінченко з’явилися в акаунті Facebook одного з запрошених гостей. Юрій Сапронов поділився радісною подією.

Серед запрошених гостей були колеги-футболісти Зінченко по збірній. Він особисто під час зйомок шоу Влади запросив на своє весілля Євгенія Коноплянку та Андрія Ярмоленка . Привітали молодят і наставник команди Андрій Шевченко , президент УАФ Андрій Павелко. Був присутній Олександр Денисов, який зробив фотозвіт в своєму акаунті інстаграм.

Подбали молоді та про розваги гостей. На весіллі виступили Віра Брежнєва і Dan Balan.

Гості, а також самі молодята, відзначили, що церемонія була дуже зворушливою. Не стримав емоцій і наречений, який заплакав в момент одруження.

Наречена дуже трепетно ​​відреагувала на такий прояв почуттів майбутнього чоловіка. Вона зазначила, що тепер точно впевнена, що це найщасливіший день у її житті. Адже сльози чоловіка говорять більше, ніж слова і вчинки. Така щирість Зінченко підтвердила почуття Влади: це по-справжньому її чоловік.

Не зніяковів своїх сліз і Олександр Зінченко. Він зазначив, що така захисна реакція не піддається поясненням. Сльози йшли зсередини, з серця.

Нагадуємо, що роман гравця “Манчестер Сіті” і збірної України Олександра Зінченка з журналісткою телеканалів “Футбол 1/2” Владиславою Щеглової (Седан – псевдонім) був оприлюднений після матчу Україна – Сербія. Прямо під час інтерв’ю футболіст поцілував кохану, не соромлячись камери.

Після цього пара перестала приховувати стосунки. І 22-річний захисник зізнався, що має романтичні почуття до дівчини.

Сам чоловік зазначив, що не стримався і поцілував Владу через довгу розлуку. Через кілька днів пара опублікувала спільну фотографію в Інстаграм. На ній закохані виглядали особливо щасливими. Відразу стало ясно: завидний холостяк скоро покине свої ряди.

Коли Олександр зробив Владі пропозицію на НСК «Олімпійський», вона відразу відповіла «Так!». Футболіст відзначив, що це був найкраще «Так!» в його житті. Під час пропозиції Зінченко підніс коханій три букета троянд різного кольору. А на пальчик надів обручку відомого бренду Tiffany & Co .
Фото: footballua.tv