Перейти до вмісту

15 рідкісних весільних фото знаменитостей

У рубриці рідкісні фото знаменитостей сьогодні знову невелика добірка весільних фотографій

Арнольд Шварценеггер і Марія Шрайвер (26 квітня 1986 року)

Підготовка до весілля зайняла вісім місяців. У лютому Марія і її мама вилетіла до Парижа, щоб за допомогою Пет Кеннеді-Лофорд вибрати весільну сукню для Марії у Діора на авеню Монтень. Урочистості розпочалися задовго до дня весілля. 22 лютого в “Ікзайлс” на Манхеттені відбувся передвесільний прийом для щасливої ​​пари і сорока гостей. Юніс і Сарджент Шрайвер, а також Джон Ф. Кеннеді-молодший, Керолайн Кеннеді і Боббі Шрайвер потягували марочне італійське вино і куштували тріску у фритюрі, закуски з червоного перцю, прошюто (Окорок італійського пріготовленія.- Прим. Пер.), Тушкованих овочів і паштету з вершковим сиром Рікотта. Потім слідувала форель, а на десерт – шоколадне суфле. Весь вечерю, включаючи плату за оренду восьмідесятіместного ресторану, обійшовся в 3 000 доларів.

Сильвестр Сталлоне і Бріджит Нільсен (15 грудня 1985 року)

Сильвестр Сталлоне був одружений тричі. Вперше він одружився в 28 років на Саші Зак, з якої у них народилося двоє синів. Цей союз протримався більше десяти років. Другий шлюб актор уклав з актрисою і моделлю Бригіттою Нільсен, яку за високий зріст журналісти називали Амазонкою. Ефектна пара завжди була в центрі уваги публіки, але довго їх сімейне щастя не тривало.

Міккі Рурк і Дебра Фойер (1981 рік)

Міккі Рурк був двічі одружений. Перша дружина – актриса Дебра Фойер. Вони познайомилися в Луїзіані в 1981 році на зйомках телефільму “Hardcase”. “Він був блискучим актором. І я була ним зачарована. Він нагадав мені про мого героя Марлона Брандо. Я була дуже молода – я припускаю, що ми були схожі на двох дітей разом”, – говорила Дебра Фойер. “У молодості я одружився на Дебре Фойер. Вона була танцівниця. Я одружився на першій же симпатичній дівчині, з якою, як я тоді думав, мені щось світить. Я відразу дав їй зрозуміти, що не хочу одружитися з акторкою, так що коли її менеджер став підштовхувати її до цього, я грюкнув дверима. я старомодний хлопець. У відносинах головне – довіру, а якщо воно пропадає, то і інше летить під три чорти “, – коментував перший шлюб сам Міккі Рурк. У шлюбі вони прожили вісім років – з 1981 по 1989 рік.

Дольф Лундгрен і Анетт Квіберг (1994 рік)

Дольф Лундгрен був одружений тривалий час на дизайнера ювелірних прикрас Анетт Квіберг , в 1994 році відбулося весілля, в шлюбі народилися дві дочки – Іда і Грета. Щоб виховати дітей в нормальних умовах, зіркові батьки вирішили жити в дали від Голлівуду – в Іспанії. У 2011 році Дольф Лундгрен та Аннет Квіберг заявили, що подають документи на розлучення, в той момент подружжя вже жили не разом. На церемонію вручення премії “Оскар” в 2011 році Дольф Лундгрен прийшов з новою коханою.

Мел Гібсон і Робін Мур (1980 рік)

У 1980 році в Аделаїді Мел Гібсон пов’язав себе узами шлюбу з красунею Робін Мур. Свою обраницю актор знайшов не в натовпі прихильниць і не серед колег-актрис, а в шлюбному агентстві. Це були 25 довгих і спокійних років сімейного життя. У зразковою голлівудської сім’ї народилися семеро дітей.

Брюс Вілліс і Демі Мур (1987 рік)

Демі Мур і Брюс Вілліс познайомилися в серпні 1987 року, коли обидва знімалися в стрічці «Stakeout». Молоді люди багато часу проводили один з одним. З чуток, Брюс Вілліс в цей час сильно пив, заводив чимало романів. Та й сама Демі Мур не відрізнялася порядністю.

Ніхто зі знайомих не вірив, що пара залишиться разом. Але любов між ними тільки міцніла. 21 листопада 1987 року молоді люди оголосили про своє весілля. Новина приголомшила рідних Мур і Вілліса. Пара розписалася в Лас-Вегасі без зайвого шуму.

Жан-Клод Ван Дамм і Гледіс Португез (26 червня 1999 роки)

Чак Норріс і Джина О’келлі (1998 рік)

Джон Траволта і Келлі Престон (12 вересня 1991 року)

Клінт Іствуд і Меггі Джонсон (1953 рік)

Одрі Хепберн і Мел Феррер (25 вересня 1954 року)

Бріжит Бардо і Роже Вадим (20 грудня 1952 роки)

Елізабет Тейлор і Нікі Хілтон 6 травня 1950 року (6 травня 1950 роки)

Елвіс і Прісцилла Преслі (1967 рік)

Адріано Челентано і Клаудіа Морі (1964 рік)