Перейти до вмісту

8 місць для весілля, де одружилися знаменитості

Для проведення церемонії одруження знаменитості нерідко вибирають особливі місця: берег океану, старовинний замок, тропічний острів, відокремлену церкву, апартаменти модного готелю. Деякі тримають деталі події в таємниці до останнього моменту, як Ванесса Параді або Сара Мішель Гелар. Інші, як наприклад, Кім Кардашьян, заздалегідь діляться інформацією про місце проведення, святкове меню, гостях весілля. А після викладають численні знімки на радість шанувальникам. Ми зібрали топ найромантичніших місць, де зв’язали себе сімейними узами знаменитості, а тепер це можете зробити і ви.

Мілан, Італія – вибір Ероса Рамазотті і Маріки Пеллегрінеллі 

Одруження романтичного італійського виконавця з коханою відбулося в червні 2014 року в розкішних залах палацу Мілана. При цьому, громадськість активно обговорювала 3 деталі весілля:

  • різницю пари у віці;
  • наряди;
  • місце проведення церемонії.

На момент заручин співакові виповнилося 50 років, а його обраниці – практично вдвічі менше – 26. Для весілля молодята обрали туалети від модного будинку Валентино. Примітно, що повітряні складки вінчального плаття Маріки були прикрашені нотним принтом пісні «Cosas de la vida». На що Ерос відреагував в особистому акаунті в Твіттер: «Цей наряд зі змістом».

На замітку. Мальовничі куточки італійських міст дозволяють не тільки прекрасно провести медовий місяць, але і офіційно укласти шлюб громадянам України. Акт, укладений на території Італії, має юридичну силу і в Україні. Для того, щоб зареєструвати стосунки офіційно, необхідно прибути в країну мінімум за 2 дні до розпису. Бюджет церемонії без урахування перельоту і проживання становить приблизно 3 – 4 тисячі євро.

Сен-Сімон (Франція) пов’язав узами Ванессу Параді і Самуеля Беншетрі

У червні 2017 року невеликій церкві Сен-Симона відбулося вінчання Ванесси Параді . Обранцем французької актриси, моделі і співачки став 45-річний режисер Беншетрі. Варто зазначити, що для Ванесси, багато років прожила з Джонні Деппом, офіційне одруження стало першим. З популярним актором, хворобливе розставання з яким майже зломило Параді, вони не були розписані.

Майбутній чоловік допоміг актрисі прийти в себе. За словами знайомих, вона розцвіла на очах, згадала, що таке щирий сміх і радість. Знайомство пари відбулося під час зйомок режисерської роботи Самуеля «Сhien», в якій Ванесса зіграла основну роль. Дату і місце проведення весільної церемонії не афішували, серед запрошених були тільки друзі та родичі молодят.

На замітку. Вартість офіційної церемонії у Франції обійдеться приблизно в 6 – 8 тисяч євро. При цьому, варто враховувати, що резиденти інших країн зобов’язані прожити на території держави не менше місяця, а заяву в мерію необхідно подати за 10 днів до обраної дати. Більш практичний варіант – розписатися в Україні, а урочисту частину провести на території Франції.

Гаваї – місце Меган Фокс і Браяна Остіна Гріна

Зворушливе вінчання на березі Тихого океану відбулося влітку 2010 року між зірками культових серіалів і кіно – Меган Фокс і Брайаном Остіном Гріном . Наряди молодят відповідали пляжної тематики. Меган вибрала вільне відкрите плаття, доповнивши образ розпущеним волоссям і гірляндою з квітів. На Брайана була широка біла сорочка і прямі брюки, підкреслені довгою зеленою гірляндою. Босі ноги закоханих потопали в білосніжному піску гавайського пляжу.

Так як рішення про одруження трималося в секреті, то про радісну подію стало відомо після опублікування романтичних знімком.

На замітку. Офіційний цивільний акт можливий і на Гаваях. Для цього достатньо придбати за 60 доларів ліцензію на проведення церемонії (виготовляється протягом 3 місяців), і сплатити 100 доларів за організацію весілля на пляжі. Цінник виїзної церемонії з присутністю гостей і подальшим банкетом стартує від півтори тисячі доларів, не рахуючи вартості перельоту.

Флоренція, Італія – вибір Кім Кардашьян і Каньє Веста

Кім Кардашьян підійшла до організації власного весілля з властивою активністю і відвертістю, вибравши місцем проведення старовинну флорентійську фортеця Форте-ді -Бельведере.

Каньє Уест схвалив вибір супутниці: «Флоренція для мене – це не просто красивий італійське місто. Це місце нашого з Кім знайомства. Біля річки Арно лежать витоки нашого роману. Десь тут, на батьківщині прославлених геніїв Ренесансу була зачата наша Норт » , зазначив співак.

На Кім Було чудове мережівне плаття від Givenchy, розшіта натуральних перлами. Розкішне весілля проходила в прісутності чисельність гостей, друзів, родічів, артістів и Журналістів.

На замітку. Вартість виїзної церемонії у Флоренції стартує від 4 000 євро.

Біг-Сур, Каліфорнія – місце одруження Енн Хетеуей і Адама Шульмана

Природа Біг-Сура здатна підкорити найстійкіші серця: гірські піки уздовж узбережжя Тихого океану в Каліфорнії поєднуються з вічнозеленими лісами, зеленими пасовищами і пшеничними полями. Саме це місце вибрали для таїнства шлюбу Енн Хетеуей і Адам Шульман </ strong>. Майбутній чоловік актриси – різнобічно обдарований юнак, який виявив себе в якості актора, художника, ювеліра, бізнесмена, мецената.

На таємному обряді, що відбувалося на лоні природи, були присутні нечисленні гості. Енн блищала в повітряному плаття від Валентино Гаравані, образ доповнювали ажурна пов’язка замість класичної фати і ніжний букет з еустом і лілій.

На замітку. Провести церемонію в Каліфорнії нескладно, достатньо отримати дозвіл (можна через весільне агентство або безпосередньо в мерії). Вінчання на березі океану з урахуванням перельоту, проживання, отримання необхідних документів обходиться для пари в агентстві близько 4 000 доларів.

Узбережжя Мексики поєднало серця Фредді Принца-молодшого і Сари Мішель Геллар

Знайомство легендарної винищувачки вампірів з популярним актором молодіжних серіалів і фільмів, а нині відомим продюсером, відбулося в 1996 році на знімальному майданчику. Молоді люди неодноразово перетиналися в акторському середовищі, брали участь в декількох творчих проектах, але мали відносини з іншими. До 2001 року Фредді зрозумів, що не може спокійно ставитися до тривалого відсутності партнерки по фільму «Скубі-Ду». На березі австралійського узбережжя, де проходили зйомки фільму, Принц зробив пропозицію, а обвінчалася пара на мексиканському узбережжі в 2002 році.

« Я не можу без моєї Сари. Якщо мій день пройшов без неї, значить це був поганий день » , – ділився актор.

Актриса вибрала просту зачіску з распученнимі локонами, прикрашену фатою і елегантне плаття-бюстьє.

На замітку. Особливості цивільної церемонії в Мексиці для російських полягають в проходженні медичного обстеження, перекладі копій документів на іспанську безпосередньо в Мексиці, бронювання дати мінімум за 3 – 4 місяці і прибуття в країну мінімум за 4 робочих дні до проведення. Щоб отриманий акт був дійсний на території України, його необхідно легалізувати в столиці штату. Допомога в організації весілля пропонують весільні координатори, що працюють безпосередньо в прибережних готелях. Сума свята стартує від 3000 доларів.

Готель в Апулії (Італія) вибрали Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл

Дозволивши собі відпустку тривалістю в 2 тижні, співак і актор Джастін Тімберлейк відправився в Італію, запросивши з собою 150 чоловік. Саме стільки гостей були присутні на його весіллі з актрисою Джесікою Біл . Молодята забронювали номери в готелі не тільки для себе, але і для всіх запрошених, сплативши також переліт і розважальну програму.

Церемонія відбулася в 2012 році в респектабельному італійському готелі Borgo Egnazia. Спеціально до цієї нагоди Тімберлейк написав проникливу серенаду, присвятивши її майбутній дружині. Вона вибрала її замість традиційної музики для проходження до вівтаря.

Яскраві, емоційні фотографії з заходу були продані ексклюзивно журналу «People», зробивши пару трішки щасливішими і багатшими.

Абердиншир, Шотландія – вибір Кіта Харінгтона і Роуз Леслі

Зірки серіалу «Гра престолів» уклали шлюб в 2018 році в Шотландії. Національний колорит країни, особливості природного ландшафту і фамільний замок створили неповторну святкову атмосферу. Кіт домовився з дирекцією серіалу про перенесення дати зйомок 8 сезону, щоб запросити колег на весілля. При цьому, Харінгтон почав розмову з продюсером з обвинувачень в майбутнє одруження.

Актори повінчалися в церкві Рейн в Абердіншир, після чого гості були запрошені в старовинний замок Леслі, який належить родичам Роуз протягом останньої тисячі років.

На замітку. Казкові пейзажі Шотландії високо цінуються молодятами багатьох країн, які готові там залишити 25 – 30 тисяч доларів. Громадянам України необхідно отримати візу спеціального призначення, що дозволяє реєстрацію шлюбу на території Великобританії. Після можлива подача заяви в органи офіційної влади (мінімум за 15 днів до призначеної дати).