Перейти до вмісту

8 порад для бездоганного весільного образу

Складно знайти представницю жіночої статі, яка не бажала б в найважливіший для себе день відповідати ідеалу, про який мріють чоловіки. У цьому питанні має значення все – починаючи від весільного плаття, закінчуючи туфельками. Не менш важливо відповідати модним тенденціям мейк-апу. Які вони, що категорично не рекомендують експерти б’юті-індустрії – дізнаємося більш докладно.

Макіяж – створення неповторного образу

Не потрібно експериментувати! Повірте, це питання може вирішити з успішним результатом тільки досвідчений майстер. Візажист враховує овал обличчя, посадку очей, їх колір, повноту губ, інші деталі. В крайньому випадку, якщо вже так хочеться нанести красу самостійно – опрацювати її заздалегідь. Зверніть увагу на визнаних красунь в ніжних образах наречених – Міранду Керр, Кейт Мосс. Слід уважно вибирати тіні за кольором очей. Наприклад, зеленооким, сірооким або карооким відмінно підійдуть фіолетові відтінки. Не забувайте – коcметика служить тільки для підкреслення природної краси!

Головне – свіжий вигляд

Весільний день – хвилююча, урочиста подія. Будуть моменти напруження, буйства почуттів, зворушливі танці, привітання, сльози щастя. Тому не слід забувати про основу, завдяки якому підправляти мейк-ап доведеться не так часто.

Хайлайтер – звичайно, так!

У житті рідко випадають події, при яких «сяяти» в буквальному сенсі було б доречно. Весілля – саме такий момент. Після очищення шкіри обличчя, зволоження необхідно скористатися праймером. Для досягнення сяючого ефекту змішати Hollywood Flawless Filter з основною Light Wonder і рівномірно нанести пальцями рук. По завершенню припудрити область кінчика носа, лоба, підборіддя, т-зону.

Ці очі навпроти – найвиразніші!

Для посилення виразності погляду сучасні красуні використовують накладні вії. Благо, робота професіонала дозволяє виглядати цілком природно. А бронзовий наліт тіней створює спекотний образ – тягне, ніжний.

Підбираємо рум’яна

Консервативні нареченої одягаються в білі, блакитні весільні наряди, колір топленого молока, ін. Щоб не виглядати на цьому бездоганному тлі блідо – трохи «переборщити» з рум’янами ніжно-рожевого кольору.

Губи – надаємо повноту і форму

Золоте правило – колір помади і підводки повинен бути однаковим. Підводка служить для фіксації контуру, його збільшення. Відмінне рішення використовувати помаду Lip Cheat, що представляє собою довго тримається трафарет, що надає губам об’єму і повноти.

Водостійка косметика – найкращий вибір

Наречена зобов’язана весь святковий день радувати свіжістю і бездоганністю. А допоможуть красуні водостійка гелева підводка і туш від Боббі Брауна Chocolate Shimmer. Обсяг, підкручування, довжину віям додасть туш Smokey Eye.

Манікюр – ідеальні варіанти

Все буде під пильною увагою запрошених, аж до манікюру. Чистий образ нареченої буде відмінно підкреслять ніжними тонами, візерунком з золотих, срібних ліній, дрібних кристалів або квіткового малюнка. Найкраще використовувати лаки тілесного, ніжно рожевого кольору. Що стосується візерунків, то можна нанести ініціали, тонке кільце. На даний момент більшу популярність здобули дрібні сухоцвіти, створені майстрами.

Пам’ять про цей день залишиться на все життя. Поставтеся до питання нанесення макіяжу серйозно, продумайте і опрацювати його заздалегідь. По можливості зверніться до майстрів з візажу, його професійний підхід до свого ремесла забезпечить 100% результат.