Перейти до вмісту

Фотозони для весілля від «Adam&Eva» – таким фотографіям позаздрять навіть знаменитості

Оформлення фотозоні для весілля – це спосіб стильно декорувати місце торжества, де молодята і гості зроблять багато яскравих, цікавих фотографій, не витрачаючи час на пошуки вдалих локацій. Також фотозоні для весілля, що проходить в ресторані або на природі, скрасить очікування запрошених при відсутності нареченого і нареченої, під час перерв в шоу-програмі. Варіантів зон для фотографування існує безліч. Необхідно тільки вибрати – швидко і без зусиль замовити виріб у весільного агентства або витратити трохи сил і часу на самостійне виготовлення.

Види весільних фотозоні

Окреме місце для фотосесії дозволяє проявити максимум фантазії та креативності, особливо, якщо свято не передбачає певного стилю. Але і для тематичного торжества дизайнер агентства запропонує на вибір десятки варіантів. В першу чергу визначається вид конструкції:

  • окремий банер;
  • Фотобудка;
  • ціла майданчик.

При виборі враховується допустимий бюджет, розміри приміщення, побажання молодят. фотозоні для весілля у вигляді банера обійдеться дешевше, але не програє в привабливості. На текстильному, паперовому або плівковому полотні можна надрукувати будь-який малюнок, візерунок, напис або навіть фото. Розтяжка легко і швидко встановлюється в закритому приміщенні, на природі, при виїзної церемонії. Ще один плюс – великий вибір розмірів такої фотозоні для весілля .

Отримати багато оригінальних знімків і дозволити фотографу більше часу приділити молодятам допоможе Фотобудка. Її зручно взяти в оренду, і така фотозоні для весілля обійдеться недорого . Конструкція автоматизована і здатна миттєво роздрукувати фотографії. У закритій Фотобудка гості зможуть розслабитися і проявити повний спектр емоцій. Бувають також відкриті види з встановленим фотоустаткуванням, який працює самостійно.

Якщо місця багато (наприклад, у великому ресторані або на вулиці), вдається оформити цілу майданчик для фотографування. Ціни такої фотозоні для весілля вище, але оригінальних ідей сотні. Це може бути дизайнерське рішення в одному стилі, що відповідає темі свята. Але ще цікавіше виглядає поєднання кількох різних зон, які одну за одною будуть відвідувати гості.

Для створення фотофон ви можете просто красиво оформити окремий кут або частину стіни в залі, вибравши добре освітлене місце. Залиште для гостей селф-палицю, тематичний реквізит і змінне бутафорію. При своїй бюджетній вартості такий варіант здатний забезпечити свято відмінними знімками.

Варіанти виготовлення і оформлення

Місцем для фото краще зайнятися заздалегідь. Інакше в метушні можна просто розгубитися в розмаїтті варіантів. А врахувати необхідно не тільки вид і місце розташування, а й матеріал, стиль, колір, декор та інше.

Матеріал

Для виготовлення конструкції використовується:

  • тканину;
  • папір;
  • картон;
  • пластик;
  • дерево;
  • ізолон;
  • грифельні дошки;
  • живі квіти;
  • штучні квіти;
  • надувні кулі та інше.

Необхідно враховувати, що готова фотозоні для весілля з тканини і папери не завжди витримає дощову, вітряну або снігову погоду. Встановлювати їх краще в приміщенні. Примхливі і недовговічні також живі квіти, але фотографії з ними виходять дуже красивими. Для святкування на природі підійде пластикова, дерев’яна фотоплощадка. Стильно виглядають ширми, різьблені віконниці, віконця, дверцята з дерева. Великою популярністю користуються фотозоні для весілля, виготовлені з изолона . Такий матеріал застосовується і для виготовлення декору, наприклад, штучних квітів.

Розмір

Габарити банера або фотоплощадкі для весільного торжества залежать від кількості вільного місця, побажань молодят або задумки дизайнера. Щоб гості не потрапляли в кадр, а також для зручності фотографа і моделей, мінімальні розміри фотозоні для весілля на природі або в ресторані складають 2х2 м.

Забарвлення

Щоб фото на тлі фотозоні для весілля вийшло барвистим, але не носило акценти з людей на декор, важливо правильно підібрати колірну палітру. Якщо стилістика свята і наряди гостей обрані в певній палітрі, то вона повинна зберігатися і на фото.

Часто зупиняються на ніжних легких кольорах нейтральних або пастельних тонів. Романтичності образам додасть біла, молочна, кремова, рожева, бузкова фотозоні на ваше весілля . А насичені тони фону виглядають дуже стильно і оригінально. Головне, не перестаратися з деталями. Чорна, синя, бордова фотозоні для весілля в строгому і скромному дизайні вдало обрамляє світлий одяг молодят та запрошених.

Ще один популярний варіант – багатобарвне оформлення, наприклад, з використанням квіток, куль, стрічок. Але тут важливо гармонійно підібрати і поєднати забарвлення. Пастельна гамма дозволяє комбінувати більшу кількість тонів, ніж контрастна, для якої переважно зупинитися на 2 – 3 кольорах.

Оформлення

Підібрати фон для фотографування можна з наступних варіантів:

  • плоске полотно або тверда поверхня;
  • об’ємне виріб з квітів, кульок, віял;
  • гірлянда з лампочок, оригінальних ліхтариків, орігамі, стрічок, дисків;
  • сюжетні банери з прорізами для голови;
  • грифельні дошки та інше.

Також одночасно фотозоні для весілля поєднується з аркою для проведення розпису. Якщо вибирається спрощений декор фону, не обійтися без реквізиту: стільців, крісел, рамок картин, штор, валіз і будь-яких інших деталей. Підбираються вони під стилістику свята. Допоможуть в створенні цікавих знімків тематичні атрибути на паличках: капелюхи, маски, вуса, частини осіб.

Стиль

Все більше пар організовує весілля в певній стилістиці, тому і місце для фотографування вибирається відповідне. Максимально вдало підібрати фон допоможе дизайнер, але основні риси такі:

  • класика: різьблені рамки і деталі меблів, вази, канделябри, свічки;
  • кантрі: дерев’яні ширми і паркани, плетені і ткані речі, польові квіти, лавки, фіранки;
  • вантажу: ажурні і мереживні вироби, кручені дерев’яні рамки, м’які стільці і меблі, квіткові візерунки, книжки, шкатулки;
  • бохо: поєднання рослинності і тканин, гамаки, подушечки, намиста, стрічки, металевий посуд;
  • прованс: дерев’яні, плетені деталі, старі речі, легкі тканини світлих тонів;
  • лофт: цегляна кладка, гірлянди з лампочок без плафонів, чорно-біла палітра, свічки.

Часто весільні торжества проводяться з дотриманням традицій різних країн. Для створення майданчика в такому випадку підбирається певна національна символіка.

Придумайте для свого свята унікальний хештег, який гості будуть вказувати при розміщенні фотографій в соціальних мережах. Тоді ви з легкістю і буквально на наступний день після заходу зможете побачити веселі, цікаві й емоційні пам’ятні знімки.

Що вибрати: оренду або самостійне виготовлення

Оренда фотозоні для весілля – одне з найбільш зручних і простих рішень. Виготовленням на замовлення або прокатом фотофон займаються приватні майстри та творчі майстерні. Ще більш комфортний варіант – включення підготовки банера в послуги компанії, що займається організацією свята. З весільним агентством Києва «Adam&Eva» можна не витрачати сили і час на пошуки інших виробників. А оскільки виріб входить в загальний бюджет торжества, то ціна на нього буде нижче в порівнянні з окремою підготовкою на замовлення.

Каталоги готових конструкція для фотосесії радують різноманітністю. Оскільки дизайнери та майстри компаній займаються своєю справою давно, то вони точно знають, як зробити фотозоні на ваше весілля ідеально підходить по стилю, розміру і декору. У розпорядженні агентств є широка база матеріалів, каркасів для конструкції і спеціального інструменту. Також при замовленні у професійній компанії разом з фоном можна вибрати і фотографа на свято.

Якщо ж у вас розвинені творчі здібності і є вільний час, то можна зробити фотозоні для весілля своїми руками. Для цього заздалегідь подумайте над усіма деталями дизайну вироби, купіть матеріал (при можливості з запасом). Самостійне виготовлення важливо не залишати на останній момент, щоб при необхідності встигнути виправити недоліки.

Кілька додаткових порад щодо вибору та встановлення

Перед тим як приступити до оформлення, а потім і розміщення фотофон на вашому святі, врахуйте наступні рекомендації:

  • детально обміркуйте додатковий реквізит і аксесуари – вони дуже допоможуть і фотографу, і гостям обіграти образи при фотографуванні;
  • додаткові деталі повинні бути мобільними і простими у використанні, від перевдягань краще відмовитися;
  • на природі або в ресторані, де багато залів або велика площа, продумайте наявність стрілок-покажчиків, які проведуть до місця фотографування;
  • навіть в добре освітленому приміщенні не зайвою буде спеціальне підсвічування для фотосесії;
  • щоб гості не нудьгували в черзі, залиште поруч з областю для проведення фотосесії журнал для побажань молодятам, поставте стіл з закусками, шампанським або солодощами.

І постарайтеся не затягувати з роздачею знімків друзям і близьким. Як свідчить досвід агентства «Adam&Eva», фотографій на тлі наших фотоплощадок чекають більше, ніж святкове відео або повернення молодят з медового місяця