Перейти до вмісту

Наречена роздала подружкам бездомних цуценят замість букетів

Пара з Флориди придумала ідеальний спосіб врятувати з місцевого притулку бездомних цуценят. На власному весіллі наречена замість квітів роздала подружкам справжніх собак.

Наречена Тіна все життя доглядала за собаками, яких забирала з притулку, а її вже чоловік Анді працює директором в готелі домашніх тварин. Таку історію розповіла фотограф з весілля в Facebook.

Молодята запропонували взяти тварин з притулку, який рятує близько 2 тисяч тварин щороку. “Це було чудово. Я сконтактувати з ними і вони розповіли, що у них є 10 цуценят з одного виводка”, – сказав Анді.

Такий зворушливий вчинок новоспеченого подружжя розрядив обстановку на церемонії весілля . Цуценята допомагали заспокоїтися самим молодятам, веселили гостей, а деяких навіть розчулили до сліз. Самі подружки нареченої від такого подарунка були просто в захваті.

Цікаво, що одне цуценя взяли собі і молодята. У них вже є отири тварин, проте, за словами Анді, тепер варто задуматися про власних дітей. Гості на весіллі теж висловили бажання придбати цуценят.

Джерело