Перейти до вмісту

Оформлення виїзної церемонії: кілька оригінальних ідей

Сучасні пари вважають за краще замінити актові зали РАГСу реєстрацією на природі. Молодята включають в святковий сценарій культурні, релігійні або регіональні традиції. Виїзна церемонія – це вибір людей з фантазією, які прагнуть зробити свято емоційним, таким, що запам’ятовується, далеким від формальності. Але самостійно важко передбачити всі тонкощі організації.

Зміст:

Весільне агентство робить всю роботу з підготовки урочистої події. Фахівці «Adam&Eva» з багаторічним досвідом планування заходів у весільній індустрії організовують весілля з неперевершеним стандартом професіоналізму і сервісу. З огляду на ідеї молодої пари, можна оцінити і правильно розподілити бюджет, вибрати місце проведення, загальну тематику і стиль. Агентство розробляє повний сценарій весілля разом з нареченим і нареченою.

Трендові теми 2020

Ексклюзивна програма враховує кожен момент свята, щоб молоде подружжя насолоджувалися щасливою датою початку спільного життя серед друзів і родичів. Вибір теми для майбутнього одруження буває одним з найскладніших елементів планування. Як тільки молодята знайдуть рішення своєї мрії, можна просуватися вперед з іншими планами.

Але 2020 не за горами – це значить абсолютно новий урожай неймовірних сценаріїв. Молодята вдосконалюють творчий підхід в весільному оформленні:

  1. Desert Chic

«Пустельний шик» – ідеальна тема для модного стилю Бохо, яка транслює бажання додати елегантності і краси в пустельний ландшафт. Такий варіант присвячений поліпшенню природного середовища за допомогою квітів.

  1. Національний колорит

Сільське весілля з повним набором обрядів, українськими костюмами стає традицією у сучасних пар. Сільський пейзаж, хати, млини, шинки, ферми і льохи стають чудовим антуражем. Стилістичне оформлення, довгі столи для гостей – ідеальна комбінація для обмеженого бюджету.

  1. Пристрасть до подорожей

Тематика зі специфічним декором змушує шукати унікальні місця для одруження – на скелях, в лісі, на міських вулицях. Любов до подорожей відбивається в декорі і пристрасної полюванні на епічну місцевість.

  1. Рок-н-ролл 70-х

Ретро-сценарій все ще актуальний! Пари додають рок-н-рол в організацію весілля, поєднують вінтажний і сільський декор, деталі з натуральної шкіри, класичні елементи, які нагадують про золотої епохи розквіту сучасної музики.

  1. Богема

Бохо з різноманіттям барв називають головним трендом в 2020. Стиль запрошує зануритися в тропічне природне багатство з пишними квітковими мотивами, розкішними фактурами і дорогоцінними золотими акцентами. Богемні свята залишаються безтурботними і красивими з простими декораціями, східними килимами, декоративними подушками, макраме. Декор підкреслять різнокольорові повітряні кулі, розтяжки, ефектні квіткові композиції та різнокаліберні стільці.

  1. Вінтаж

Натхнення минулих десятиліть – один з найпростіших способів передати чарівність сімейних традицій. Для реалізації знадобиться відповідні наряди, антикварний декор, меблі з ефектом потертості і старовинний автомобіль.

  1. Арт Деко

Вічна історія Великого Гетсбі, гламур, спеціальний шрифт на запрошеннях, багато прикрашений золотом і блискітками, безліч геометричних фігур з різкими лініями в дизайні і багато джазу. Це гра, яка запам’ятається на все життя.

  1. Garden Party

Інтимна, невимушена сезонна весілля в саду на відкритому повітрі відмінно підходить для любителів скромних заходів. Але такий варіант має багато оригінальних рішень.

  1. Романтика

М’які пастельні фарби, делікатне освітлення і безліч квіткових композицій на стінах складають романтичний дизайн. Особливе значення в оформлення приділяють підвісним світильників, люстр, каліграфію в запрошеннях.

  1. Альтернатива

Кіно, аніме, готика з прохолодними і примхливими фарбами, креативними костюмами і антуражем заповнюють декорації і сценарії оригіналів.

Щорічно до неймовірного списку дизайнів додаються нові варіанти, включаючи мінімалізм. Місце проведення можна запланувати в рамках виїзний весілля. Персональний сценарій дає більше несподіваних універсальних варіантів з будь-яким бюджетом.

Мінімалізм на природі

Розкішний мінімалізм – це дивне поєднання не знає кордонів і глобально приваблює в свої мережі пари по всьому світу. Сучасне звучання стилістики змінює сукні, декорації. На тлі чистих ліній, геометричних форм і обмеженому дизайні з’являються елементи сучасного прагматизму – пластикові стільці, акрилові прикраса і багато світла.

Струнні світильники, дерево, плетені огорожі, прохолодний структурний фон або смілива колірна гамма дають нескінченне число фантазій, заснованих на трендових кольорах.

Церемонія весілля і банкет в Києві можна запланувати на спеціальних майданчиках, в дерев’яних альтанках, розкішних парках. У моді широкі, сучасні та вишукані простору з урбаністичним впливом, лофти або вілли з сучасними меблями і доглянутими галявинами. Особливістю декору є освітлення.

Для створення стильної атмосфери дизайнери пропонують:

  • У колірній палітрі переважають пастель, особливо колір «нео м’ята», який займає провідні позиції в світі моди і весільному секторі. Це дуже світлий зеленувато-блакитний відтінок, створює свіжий ефект на весняних та літніх весіллях.
  • Мінімалістський стиль не можна повністю позбавляти декору або порівнювати зі спартанської обстановкою. У декораціях використовується невелика кількість гармонійно розташованих об’єктів, оригінальні світильники, приємна колірна схема, враховується роль вільного простору.
  • Скло та прозорі пластики є головною прикрасою при виборі матеріалів. Центр композиції обов’язково піднімається або акцентується ліхтарями.
  • Тканини, використовувані на столі, гладкі, білі і натуральні – це льон або бавовна, з вкрапленнями серветок пастельних тонів, екрю.
  • Екологічні, ручної роботи запрошення виконуються вручну каліграфічним почерком. Модно оформляти фон акварельними малюнками або замовляти картки на жорсткій прозорому папері. Найстильнішим вважаються запрошення на чорному картоні.
  • Головним об’єктом свята вважається торт! Пропозиції 2020 року, крім вишуканого торта з відкритими коржами без мастики, включають набори геометричних тістечок в стилі живописного мазка пензля. Різнобарвні кондитерські вироби викладають в барвисту картину або гірку.

Наші фахівці знайдуть унікальний мотив, який буде відображати смаки подружжя, дозволити випромінювати щастя і залишить незабутні спогади. Стилістику можна висловити простіше – модним кольором.

Нові кольори для одруження

Головним трендом 2020 на оформленні весілля є модні кольори і адаптивність. У нашому каталозі є колекції колірних палітр, макетів, декорів, які дозволяють чітко узгодити організаційні питання і актуальну естетику.

Трояндова фарби Pantone дають простір фантазії, допомагають реалізувати цікаві ідеї в нашій компанії. Модна палітра визначає престижність весільного наряду, оформлення церемонії та застілля. Сьогодні відомо, які відтінки потраплять на обкладинки модних журналів наступному році:

  • «Нео-м’ята»

Пастельний, нейтральний, зелений відтінок Neo-mint з невеликою блакиттю буде домінувати в моді. Свіжий, що насичує киснем колір гармонує з природою, символізує зв’язок з наукою і технікою.

  • «Пуристические синій»

Друге місце найцікавіших колірних рішень 2020 займає Purist Blue. Це життєрадісний і м’який варіант синього кольору, який асоціюють зі спокійною прохолодою. Оптимістичні фарби моря і неба в різних культурах завжди вважалися символом бажань і можливостей, символізували рівновагу, мир, духовність. Синя палітра використовується в рекламі, тому що на рівні підсвідомості обіцяє довіру, стабільність і безпеку, відмінно підійде для жіночого та чоловічого одягу, декору приміщення.

  • «Кассис»

У широкій групі рожевих і пурпурових тонів з’явився новий солодкий Cassis, який пропонує злиття глибокого фіолетового і рожевого. Яскравий і одночасно заспокійливий колір змушує згадати про королівському велич, вишуканості. Стримана елегантність Cassis викликає особливий резонанс в Європі, тому що всі відтінки фіолетового, як говорить історія, могли дозволити собі тільки королі і духовенство.

  • «Канталупа»

Четвертим у списку весільного декору 2020 є колір «канталупи». Яскраві помаранчеві фарби дині символізує молодість, м’якість, солодкість, порушує гендерні кордону. Приємний тон випромінює турботу і створює баланс між фізичним і розумовим станом людини. Канталупа виглядає м’якше апельсинової інтенсивності і додає тонкі молочні відтінки. Для літніх весіль замість переважної радості апельсина в моді позитивна диня.

  • Жовтий

Грайливий відтінок жовтого – це п’ята ідея для весільної колірної гами 2020. Психологічно це найсильніший колір, який першим помічає людське око. Жовтий є символом світла. Ця гамма стимулює творчість і розумову діяльність, емоційний відгук, відтворює схід або захід сонця на картинах. М’який жовтий Millenial Pink буде актуальний весь сезон 2020.

Тенденції весільних церемоній розвиваються з року в рік. Мода дозволяє зробити свято особливим, несхожим на інші заходи. Трояндова ідеї включають всі елементи, колірну палітру, свіжі теми виїзної церемонії .

Як організувати весільні декори з топових квітів 2020?

Є безліч комбінацій, які зроблять дизайн весілля чудовим. Але у кожного є улюблена колірна гамма, яка пов’язана з емоційним і психологічним благополуччям. Ми допоможемо знайти найкращі поєднання для декору в кожному сезоні:

  • Зима

Гарна кольорова палітра спирається на елегантність, кольори природи, елементи ювелірних виробів. Особливий мікс поєднує дорогоцінні тони Cassis і доповнює яскравий колір глибоким зеленим, переплітаючи сильні ноти елегантності з відтінком природи. Ця колірна схема – прекрасне рішення для оформлення заходу на відкритому повітрі! Декор з’єднає червоні і білі троянди, зелень і маленькі різнокольорові квіти, щоб доповнити зимову церемонію 2020 на класичному або сучасному стилі.

  • Весна

Весняна схема включає істинно весільну тематику з легких переливів Purist Blue і Neo-mint для створення ідеальної синьої палітри. Контраст першої весняної зелені з блакитними півтонами підкреслять тематичні прикраси, додадуть чіткості основній ідеї. Елегантна палітра ідеально підходить для оформлення виїзної церемонії </ b>, якщо додати слонову кістку, кремовий, варіанти зеленого, темніші коричневі і червоні фарби, щоб зв’язати всю цю колірну розкіш з символікою весни.

  • Літо

В останні кілька років рожеве золото підкорює світ, але тепер прийшов час канталупи. М’який повітряний колір дебютує на літньому одруження, грає рожевої палітрою, додаючи більш темні варіації рожевого, рум’янець, темно-червоний, світло-помаранчевий, світло-зелений і кремовий півтон. Святкові літні фарби ідеально підходять для виїзної церемонії, але також гарні в класичних заходах або дизайні в стилі Бохо. Щоб надати сяючий акцент, можна відтінити декор золотом!

  • Осінь

Чудова осіння палітра для молодят складається з двох кращих квітів Pantone 2020: Cassis і Mellow Yellow. Ця весільна палітра ідеально підходить для церемоній на відкритому повітрі восени, гармонійно поєднується з темно-фіолетовими, світло-рожевими тонами, спокійною зеленню. Ця палітра має м’якістю і природною витонченістю.

Тренди для виїзних церемоній 2020

Агентство «Adam&Eva» створює весільну казку за індивідуальним сценарієм, включаючи організацію кожного етапу заходу:

  • послуги церемоніймейстера , фотографа, відеооператора ;
  • розстановку стільців для гостей;
  • весільну палітру, декор, оригінальні конструкції;
  • музичний супровід і оригінальні номери на церемонії;
  • обслуговування гостей.

У Києві весільне агентство персонализирует унікальні побажання, стираючи межі між традиціями і сучасністю. Весільний модний сезон на сьогоднішній день пропонує абсолютно нові напрямки:

  1. Абстрактні квіткові інсталяцій, кругла форма арки у вигляді величезного вінка, виноградні лози на стіні або в вигляді перголи;
  2. Ротангові і плетені меблі, огорожі, плетені кошики з різними квітковими композиціями в стилі богемних весіль;
  3. Нетрадиційні квіткові компоненти – пампасная трава в стилі Бохо-шику та декорування пшеничними колосками;
  4. Повітряні і прозорі інсталяції зі скла і акрилу;
  5. Неонові вивіски, фетрові дошки для привітань, світлові короби в стилі ретро;
  6. Конічні свічки в білому, металевому золоті для класики або чорні для весілля в готичному стилі. Кручені свічки з’єднують зі старовинними свічниками для еклектичного романтичного ефекту;
  7. Використання струнних світильників, ліхтарики, підвішені до стелі;
  8. Розкішні щільні тканини від оксамиту, кашеміру, вельвету, штучного хутра різко контрастують з повітряним, прозорим весільним вбранням.
  9. Активне використання модних кольорів Pantone в тему весілля.
  10. Залучення дітей для супроводу нареченої, виносу обручок вважається модним акцентом церемонії в усьому світі.

Всі заходи перетворяться в прекрасні миті за допомогою весільного агентства «Adam&Eva».

Наша команда спеціалізується на плануванні та оформленні весіль з повним спектром послуг. Ми займається усіма питаннями, пов’язаними зі створенням дизайнерських і декоративних елементів, подарунками, запрошеннями, флористикою. Стартове правило підготовки до весілля: розумна вартість виїзної шлюбної церемонії не заважає слідувати фантастичним бажанням та характеру молодої пари. Наші клієнти отримують всебічне супровід з акцентом на індивідуальні деталі і бездоганне знання трендів весільної моди, сучасних ритуалів, традицій.