Перейти до вмісту

Організатори весіль

У Києві ви знайдете велику кількість весільний агентств , які можуть спробувати організувати ваше весілля. Але далеко не всі з них можуть довести на практиці, що вони – реальні професіонали своєї справи. Для вибору підходящого агентства можна вивчити його портфоліо, наприклад, наше тут. Після цього з фахівцями можна зв’язатися по e-mail або по телефону, щоб обговорити з ними питання, що цікавлять деталі.

Що ми пропонуємо?

Ми організуємо все під ключ або закриємо будь-яке питання, з яким вам важко впоратися, в тому числі і:

  • Координація весільного дня;
  • Передвесільна консультація;
  • Вибір весільної локації;
  • Розробка концепції та стилю;
  • Весільна поліграфія;
  • Вибір ведучого;
  • Послуги флористів та декораторів;
  • Вибір фото і відео, створення слайд-шоу і Love Story;
  • Організація виїзної церемонії;
  • Складання банкетного меню;
  • Підбір артистів для шоу-програми;
  • Технічне забезпечення;
  • Послуги весільного стиліста;
  • Вибір і доставка весільного торта і Candy bar;
  • Весільний кортеж;
  • Постановка першого весільного танцю;
  • Організація медового місяця;
  • Детальний таймінг весільного дня;
  • Закриття весільної кошторису;
  • Організація мальчішнікоі та дівич-вечорами;
  • Музичний супровід весільного банкету: Dj, жива музика, вокалісти і т.д.;
  • Допомога в написанні тексту запрошень і клятв;
  • Організація річниць і повторних весіль;
  • Пропозиція руки і серця;
  • Підбір всієї необхідної весільної атрибутики.

Весілля вийде максимально урочистій, цікавою, як молодятам так і гостям, і веселою.

Допомога з боку професіоналів

При підготовці до весіллі необхідні професійні знання. Важливо, наявність весільного організатора з командою, які здатні зробити свято яскравішим і цікавішим. Необхідна присутність творчих і відповідальних людей. При цьому слід вивчити їх портфоліо і відгуки, щоб зрозуміти, чи можна їм довіряти, адже мова йде про дуже відповідальному моменті в житті. Наші співробітники допоможуть в проведенні будь-якого весілля. Наш сайт adamandeva.com.ua. Наша команда здатна взятися навіть за найсміливіші ідеї клієнтів.

Щоб якісно організувати весілля, важливий ще і великий досвід роботи в даній сфері. Він повинен виражатися не тільки в кількості, але і в якості процесу. Важливо провести її так, щоб вона стала такою, що запам’ятовується. Можна використовувати різні цікаві ідеї, реалізувати концепції – від бохо до рустика. На такому весіллі нікому не буде нудно, всі ваші гості будуть захоплені процесом весілля і будуть задіяні у всіх активностях. Тут ви можете відправити нам заявку на передвесільну консультацію.

По завершенні складання кошторису на ваше весілля, бюджету, постає питання: з чого найкраще почати ?. За виконання прийнятого попередньо рішення призначаються відповідальні особи. Ці люди заздалегідь приступають до виконання підготовки до весілля. Наприклад, кухар повинен уточнити деталі меню у майбутніх молодят і їхніх родичів. Заздалегідь слід узгодити план розсадження гостей, варіанти декорування, задіяння фотозоні …

Переваги звернення в весільне агентство

У разі звернення до наше весільне агентство в Україні клієнт отримує на 100% якісні послуги. Ми представляємо собою творчу професійну команду фахівців. Навіть будь-який найлегший проект в цьому випадку продумується до дрібниць, і тільки потім починається практична реалізація.

Економія коштів – додаткова перевага. Зараз ціни на проведення весіль скрізь різні. Важливо, щоб вартість послуги організатора перебувала на доступному для потенційних клієнтів рівні. Крім того, авторитетні компанії-організатори весілля пропонують своїм клієнтам різні знижки. Весільні агентства надають можливість заощадити час. Наше агентство допоможе з вирішенням усіх весільних питань .

Схема роботи агентства по організації і проведенню весіль

Попереднє знайомство з клієнтами та консультації

Можна зателефонувати і обговорити з нами всі запитання або залишити на сайті заявку. У цьому випадку клієнтові передзвонимо протягом 2 хвилин. Наші фахівці дізнаються про ваші потреби, уточнюють, скільки гостей прийде, і інші моменти. Замовник може сам визначити відповідний бюджет і формат заходу. В такому випадку розробляється персональне пропозицію. Після попередньої консультації клієнту призначається зустріч.

Складання договору

Під час зустрічі можна буде обговорити всі деталі, обумовити дату проведення весілля . Після цього підписується договір, і вноситься передоплата. Коли договір підписаний, агентство приступає до підготовки.

Планування і проведення весілля

У клієнта завжди є особистий координатор. Ми як надійне агентство виконуємо взяті на себе зобов’язання в обумовлені терміни. У призначений час буде розроблена своя унікальна ідея і концепція. Наші фахівці підберуть відповідне оформлення і декор, а також технічне оснащення. Буде обраний і ведучий на весілля. Строгий контроль за виконанням всіх етапів підготовки до майбутнього весілля має важливе значення. Оплата за послуги проводиться, відповідно до кошторису.

Ми допомагаємо майбутньому подружжю зробити правильний вибір. Ціни у нас відповідають якості послуг, що надаються. Організувати весілля завжди можна як з неймовірним розмахом, так і камерну. Все залежить від побажань замовника.

Вибір автомобіля і кортежу

Важливий атрибут весілля – вибір автомобіля і формування кортежу. Завжди варто врахувати:

  • переваги молодят;
  • розміри авто, кортежу;
  • колірна гамма.

Щоб правильно скласти композицію для машин, потрібно взяти до уваги існуючі правила колірного кола. Вибирати потрібно перш за все ті відтінки, які гармонійно поєднуються один з одним. Тут все зроблять ідеально наші флористи.

На чорному тлі відмінно виглядатимуть світлі тони. Світлими при цьому можуть бути різні аксесуари, зокрема, композиція з світло-рожевих півоній. .

Машини світлих тонів прикрасять драпірування з шовкових стрічок найрізноманітніших квітів. З них можна викласти гарний орнамент або візерунки.

Ресторан

Важливе значення в організації весілля грає декор і флористика. В першу чергу слід звернути увагу на те, як буде виглядати стіл молодят. Він знаходиться в центрі залу. Його значимість можна підсилити за допомогою використання:

  1. квіти;
  2. свічки;
  3. гірлянди;
  4. панно.

Важливо! Оформлення було максимально яскравим і позитивним. У цьому випадку воно налаштовує присутніх на правильний лад.

Можна оформити красиве панно з тих чи інших сюжетом. Наприклад, на ньому може бути зображено море. Красиво будуть виглядати квіти, серця закоханих. Панно роблять з м’яких повітряних тканин, драпіровані відповідним чином.

На столі має бути довга скатертина – чим довше, тим краще. Добре, якщо вона буде до статі. В цьому випадку вона не буде урізати композицію. А по периметру столу можна розташувати композицію з невеликих неонових ламп, свічок, квітів, все залежить від концепції весілля.

Верхнє оформлення столу також має бути красиво прикрашене і бути гармонійним. Важливо вибрати:

  • гарний посуд;
  • квіти, в тон весілля;
  • келихи.

Столи для гостей можна розставити найрізноманітнішими способами. Наприклад, вони можуть складати одну велику композицію. Але краще ознайомиться з нашої спеціальної статтею – 12 незвичайних ідей, як розсадити гостей на весільній церемонії. Тут є варіанти як зробити кілька столів, і за кожен розсадити не менше 6-8 чоловік.

Столи накривають тканинами, які в будь-якому випадку повинні гармоніювати з головним столом. При цьому другорядні столи не повинні бути занадто великими. Обов’язково в тон до столів добирають потрібні стільці.

Чохли використовувати зовсім не обов’язково. А якщо задіяти, то можна застосувати драпірування стільців тканиною.

Сценарій – успіх

Що передбачає правильна організація весілля?

Перш за все, необхідно продумати який-небудь цікавий сценарій, а точніше план, на весілля. Звичайно ж, це одна з головних задач, яку вирішує весільне агентство, зв’яжіться з нами і Ви зможете насолодитися своїм весіллям. При цьому важливо, щоб він був цікавий представникам всіх вікових груп. Важливо передбачити присутність емоційної і чуттєвої складової. Головне, щоб гостям було весело протягом усього свята. План заходу слід продумати заздалегідь. Краще кілька разів його виправити, подумати, чим його можна доповнити. В цей план важливо включити наступні елементи:

  • перший танець;
  • танець нареченої з батьком;
  • поздоровлення гостей;
  • винесення торта.

Можна придумати і щось інше, або доповнити ці елементи.

Відмінним варіантом може вийти танець подруг нареченої. Для цього заздалегідь слід підготуватися.

Що подарувати?

Важливо заздалегідь продумати момент вручення молодятам подарунків.

Як варіант, наречений і наречена можуть приймати поздоровлення разом з подарунками вже при вході в ресторан. Для цього слід заздалегідь виділити місце, і підготувати подарунки.

План свята важливо складати так, що гості один за одним або на запрошення ведучого вітають молодят. План передбачає прописування певної послідовність, з нею запрошених попередньо знайомить координатор на весіллі.

Вибір варіантів організації весілля, в тому числі визначається існуючими місцевими традиціями. Але при цьому весілля ні в якому разі не повинно протиставляти поглядам молодих людей.

Який би не був вами обраний варіант організації весілля, в ньому присутнє прагнення зробити свято яскравішим, насиченішим. Ми, беручи на себе відповідальність за здійснення підготовки вашого весілля прагнемо втілити весь свій ентузіазм.

Бюджет

При підготовці треба заздалегідь скласти список необхідних пунктів, оцінити бюджет. Зрозуміло, що він буде приблизними. Але в цьому випадку хоча б приблизно буде зрозуміло, скільки грошей піде на весілля.

На чому вдасться економити

Агентство з організації весіль надають всю посильну допомогу для гарантії раціональних витрат. Ви отримаєте можливість порахувати заздалегідь вартість проведення весілля.

Весільна сукня завжди можна не купувати, а орендувати.

Витрати на ресторан. Ми завжди підберемо для Вас ідеальне місце в заміському комплексі або в престижному ресторані.

Зверніть увагу! Весілля під ключ – послуга, яка дозволяє відразу визначити бюджет весілля і позбутися від будь-яких додаткових турбот.

Скупий платить двічі

Макіяж і зачіску нареченій краще зробити у перевіреного макіяж-майстри, на цьому економити не варто. Неправильний тон може все зіпсувати, особливо ви це зрозумієте коли, будете дивитися весільні фотографії.

Взуття нареченої і нареченого – туфлі, вони в будь-якому випадку повинні бути максимально зручні. Якщо вони незручні, це завадить вільно пересуватися і танцювати. Так що на це теж варто звернути особливу увагу. Краще, що б у Вас була змінне взуття.

Можна спробувати самостійно все зробити, але допомога фахівців допоможе уникнути зайвого клопоту. Крім того, це прекрасна можливість стильно оформити весілля. За красиво і модно прикрашений свято не буде соромно перед гостями.