Перейти до вмісту

Організація парубочого і дівич-вечора в Києві – вечірка пройде незабутньо

Ідея дівич-вечора і парубочого перед весіллям , як правило, сприймаються як традиція, а ми пропонуємо перетворити цю подію в веселе, непередбачуване і відчайдушний. Якщо ви не хочете, щоб останній день холостого життя перетворився в традиційну тусовку, яка пройде по банального сценарієм , ви звернулися за адресою. Раді вітати всіх закоханих у весільному агентстві «Адам і Єва». Давайте знайомитися! Ми – команда однодумців, творчих, талановитих, креативних людей, яких об’єднує спільна ідея, величезний досвід і любов до своєї роботи. Кожен наш проект унікальний як і людина, для якого він створений. Ми звільнимо вас від усіх турбот, щоб ви змогли розслабитися напередодні важливого дня, і візьмемо на себе організаційні питання.

Мальчишник

Коли за справу береться наша команда, ви зможете розслабитися, повноцінно відпочити, щиро повеселитися і навіть «відірватися по повній». Забудьте про шаблонних сценаріях, це не про нас і не для вас. Звичайно, у нас є певні заготовки та напрацювання, але якщо вони вас не влаштують, озвучуйте свої ідеї, фантазії і найсміливіші з них стануть незабутнім вечіркою в Києві .

Пам’ятайте, що ми говоримо про вашому персональному дні, коли модно вийти за рамки, дозволити собі більше свободи, ніж зазвичай. Якщо ваше життя наповнене гострими відчуттями, ми запропонуємо на вибір різні варіанти екстремальних програм і обов’язково подбаємо, щоб веселощі не обернулося травмами або неприємностями.

Незалежно від того, в якому напрямку вас захопить фантазія, ми організуємо і проведемо емоційну, яскраву, насичену емоціями вечірку під ключ , яка стане гідним початком вашого весілля.

Дівич-вечір

Дівчата бувають різні, саме цим вони прекрасні. Відповідно, і дівич-вечір може і повинен бути ексклюзивним, неповторним. Звичайно, приводів зібратися з подругами буде величезна кількість, але емоції від дівич-вечора – це щось особливе, те, що не повторюється двічі.

Яким буде вечірка з подругами – залежить тільки від побажань і фантазій клієнта. Ми зі свого боку схвалимо і підтримаємо будь-який формат, будь-яку концепцію і докладемо всіх зусиль, щоб реальність перевершила очікування і мрії. Не потрібно вивчати тренди, робити «як у всіх», в такий особливий день найкраще залишитися собою, саме в цьому проявиться унікальність.

Дівоча вечірка концептуально відрізняється від парубочого, дівчата приділяють багато уваги деталям – колір, декор, музика, освітлення, оформлення столу. Разом ми продумаємо кожну деталь, намалюємо, сумісний, створимо всі, чого бажає душа в даний момент часу.

Рекомендуємо вибирати розваги, цікаві, перш за все, нареченій (не варто забувати, що це її день). А ось екстрим на дівич-вечорі – справа ризикована, адже через кілька днів має бути весілля і потрібно сяяти у всій красі.

Що ми пропонуємо

Оскільки знайомство наше поки тільки заочне, дозвольте більш детально розповісти про те, що ми пропонуємо клієнту.

  1. Дійсно індивідуальний формат вечірки. Вам достатньо позначити тему і переваги, а ми гарантуємо повне занурення в сміливий сценарій і безтурботну атмосферу. Все пройде так, як хоче клієнт і це наш принцип – ми не нав’язуємо свої ідеї для парубочого або дівич-вечора, не розповідаємо – що добре, а що погано.
  2. Оригінальний сценарій. Якщо вам поодинці реалізувати свої ідеї досить складно, з нашою допомогою втілюються найкреативніші концепції. Різні тематики, поєднання стилів, ожилі сюжети фільмів, космічні пригоди – для вас, коли ви з нами, немає нічого неможливого. Дерзайте і фантазуйте.

Якщо ви готові довірити нам організацію парубочого і дівич-вечора , настав час першої зустрічі. Нам важливо отримати якомога більше інформації про закоханих, щоб розуміти – чим і як їх здивувати.

Спільно з вами ми виберемо загальну концепцію, обговоримо можливі ідеї, бюджет, можливості.

Наше агентство ніколи не обмежується одним варіантом вечірки, у вас буде можливість вибрати і замовити кращий, тільки після цього ми запускаємо організаційний процес.

Наступний етап – виключно наша зона відповідальності – переговори, оренда, декорації, запрошення гостей, музика та багато іншого.

День вечірки буде розписаний по хвилинах, але вам не потрібно відволікатися на технічні та організаційні моменти, цим займеться представник агентства. Веселіться, насолоджуйтеся емоціями і відпочивайте після вечірки. А ми продовжуємо працювати – розвозимо гостей, прибираємо майданчик, забираємо декорації.

Рекомендуємо починати підготовку дівич-вечора і парубочого за кілька тижнів до обраної дати, оскільки організація може зажадати більше часу і бажано передбачити часовий запас на випадок зайнятості підрядників і локацій.

Координація парубочого і дівич-вечора

Довіра клієнтів – результат нашого величезного бажання організувати та провести ідеальну вечірку, підкріпленого багаторічним досвідом, талантом і, звичайно, креативом (без нього нудно і прісно). Не дивуйтеся нашої наполегливості і бажанню дізнатися про вас якомога більше – це основа, яка дає нам можливість творити, вплітати в сценарій парубочого або дівич-вечора ваші мрії, ідеї, фантазії і в результаті подарувати день, наповнений емоціями, яких ви чекали.

Для вас все пройде гладко і бездоганно, але повірте, жодна подія не буває без несподіванок, просто ми не дозволяємо їм зіпсувати враження і атмосферу вечірки. Уміння швидко зреагувати на обставини і знайти кращий вихід – це наш досвід і запас професійних знань.

Персональний менеджер працює з вами від першої зустрічі і до моменту, коли задоволені гості виявляться будинку. Він завжди на зв’язку, оперативно відповідає на питання, задає їх, вирішує виникаючі в міру роботи нюанси. Агентство «Адам і Єва» відрізняє надійність, дбайливе ставлення до ваших фінансів і особистого часу, лояльні ціни .

Кожна подія передбачає різні статті витрат – оренда приміщення або майданчики, робота над сценарієм, послуги артистів, звукорежисера, ведучого, музичний супровід, обслуговування банкету і багато іншого. У більшості випадків до нас звертаються люди з певним бюджетом. Ми враховуємо це і пропонуємо різні варіанти в рамках фінансових можливостей. Незалежно від суми свято вийде яскравим, незабутнім і це абсолютно не означає, що дорогим.

Набагато важливіше емоції і враження, конкурси, частування, оригінальне оформлення. Ми завжди йдемо на зустріч клієнтам, пропонуємо знижки, проводимо акції. Ви не будете витрачати гроші на непотрібні послуги. Економія бюджету вигідна і нам, адже клієнт, який отримав знижку і доступні ціни , напевно порекомендує агентство своїм друзям і колегам.

Переваги

1. Вас чекають кращі костюми. Ми допоможемо підібрати і скомпонувати гардероб, з вами будуть працювати візажисти, стилісти, а якщо планується масштабна театралізована вечірка, навіть гримери.

2. Для вас буде вибрано саме атмосферний і «смачне» місце.

Це може бути будь-який заклад або відкритий майданчик, нас не лякають масштаби, навпаки – будь-який нестандартний замовлення – це виклик для нас, можливість здивувати і порадувати клієнта.

3. Бездоганна меню і подача страв.

Частування і напої – це логічне продовження вечірки, вони повинні гармонійно вписатися в загальну концепцію, і якщо для вас це звучить трохи дивно, ми на практиці покажемо як важливо правильно скласти меню і оформити стіл.

4. Для кожного у нас є секретний бонус.

Дівич-вечір і парубочий вечір – дві події з абсолютно протилежним забарвленням, концепцією. У нашому агентстві ви отримаєте жіночий і чоловічий підхід до організації вечірок.

Вибір місця

В даному питанні обмеження відсутні, точніше, їх всього два – фантазія клієнта і бюджет. В іншому – все, що душі завгодно. Ми рекомендуємо розглядати географію проведення вечірки далеко за межами країни, особливо, коли дозволяють погода і фінансові можливості. Крім цього, якщо організацією займаються свідки, важливо враховувати переваги та інтереси молодих.

Досить часто у нареченого і нареченої спільні друзі і компанія, в цьому випадку можна розглянути варіант спільної вечірки, а ось її тематика буде залежати від настрою, побажань, наявності вільного часу.

Проведення за кордоном

Такий варіант вечірки неймовірно популярний. Можна відправитися в гори, на шопінг, відпочити на екзотичному острові, відвідати SPA-курорт або вибрати гастрономічний тур. Це розслабляє, відволікає від предсвадебной суєти. Звичайно, поїздку необхідно планувати заздалегідь, щоб заощадити на квитках та інших поточних витратах, переконатися, що у всіх гостей є закордонні паспорти.

Пропонуємо кілька безпрограшних варіантів місць для проведення вечірки перед весіллям.

Замок

Якщо вас приваблює середньовічне велич і ви запланували поїздку в країну, де збереглося багато замків, не відмовте собі в задоволенні зануритися в атмосферу лицарства, балів, дуелей і романтики. Наше агентство допоможе з вибором і бронюванням місця, послугами фотографа і відповідним оформленням вечірки.

Шато

Ще один досить аристократичний варіант проведення дівич-вечора або парубочого – в шато. Вас чекає розкішний заміський будинок у Франції з мальовничим парком, а як приємний бонус – можливість дегустації місцевих вин.

Готель

Багато готелів класу люкс пропонують гостям спеціальні номери, де можна влаштувати шикарне, відчайдушну вечірку з бездоганним обслуговуванням і авторською кухнею. Можна скористатися додатковими послугами – катання на лімузині, відпочинок в СПА-комплексі, купання в басейні. Звичайно, гостей чекає подарунок від готелю – фрукти, напої.

Пляж

Чи плануєте поїздку на екзотичний острів або на берег океану? Вечірка на пляжі додасть шарму і неповторних вражень. Тільки уявіть – бунгало, м’який пісок, тихий шелест хвиль, яскраві зірки над головам, затишні пледи. Вас чекає атмосфера абсолютного релаксу і відчуженості від світу.

Оформлення місця проведення

Не відмовляйтеся від оформлення вечірки, адже правильно поставлене стиль – це вже половина успіху і відмінний настрій. Дівич-вечір і парубочий вечір – заходи символічні, на кожному з них молоді прощаються з холостяцьким життям і це важливо підкреслити і виділити в кожному елементі декору. Якщо ми говоримо про стильної вечірці, безсумнівно, повинні врахувати – як буде виглядати оформлення на фото і відео.

Послуги фотографа та відеооператора

Робота фотографа і оператора на дівич-вечорі і парубочому дещо відрізняється. Дівчата, як правило, люблять робити багато яскравих, оригінальних кадрів, змінювати вбрання, образи, експериментувати. Молоді люди вважають за краще не помічати фотографа або оператора, оскільки багато соромляться камери. У будь-якому випадку, така подія, як прощання з холостяцьким життям повинно залишитися в сімейному фото- і відеоархіву.

Кейтеринг

Чому саме кейтеринг? Ви не переживаєте з приводу приготування частування, не прив’язані до конкретного ресторану, впевнені в якості та свіжості продуктів. Кейтерінгова компанія організовує фуршет в будь-якому місці, оформить тематичний банкет.

Якщо вам було цікаво, ми запрошуємо разом пройти захоплюючу пригоду мета якого – незабутній парубочий і дівич-вечір в Києві .