Перейти до вмісту

Памела Андерсон таємно вийшла заміж за культового продюсера Джона Пітерсона

52-річна кіноактриса і фотомодель пішла під вінець з 74-річним американським продюсером Джоном Пітерсом. Пара познайомилася близько 35 років тому, проте їх роман тривав лише кілька місяців. Закохані не стали зволікати з весіллям і одружилися на закритій церемонії в Малібу.

Легендарний секс-символ після численних спроб створити міцний союз зважилася в п’ятий раз стати дружиною. Під вінець зірка пішла зі своїм давнім другом, продюсером Джоном Пітерсом. Про таємне весілля зірка повідомила досить незвичайним способом. До редакції видання The Hollywood Reporter вона прислала чуттєві вірші, в яких зізналася в почуттях свого обранця.

Пара зіграла весілля 20 січня в Малібу. Церемонія була закритою. Їх роман зав’язався лише кілька місяців тому, не дивлячись на десятки років знайомства. Свої почуття подружжя тримали в таємниці до самого весілля, а після офіційного оформлення шлюбу не змогли стримати особистого щастя від громадськості.

Їхнє знайомство відбулося в середині 80-х в особняку Playboy, коли юна 19-річна Памела Андерсон тільки переїхала в Лос-Анджелес підкорювати Голлівуд з рідної Британської Колумбії. Уже тоді Джон Пітерс зауважив великий потенціал красуні. Він відмовляв її від зйомок в Playboy, проте амбіційна блондинка вважала його занудою і не звернула уваги на поради.

Я зайшов і побачив цього маленького ангела, що сидить в барі. Це була ПАММ. Їй було 19 років. Я знав, що вона буде великою зіркою. Звичайно, Хефнер любив її і бачив її красу. Памела була дівчиною, яка без макіяжу була чудовою. Вона була дуже розумна і дуже талановита,
– зізнався кінопродюсер раніше в одному з інтерв’ю.

Саме кінопродюсер свого часу допоміг Памеле Андерсон почати кар’єру в кіно. Він спонсорував її заняття з танців, акторської майстерності та вокалу. Ще тоді Джон Пітерс запропонував фотомоделі одружитися, проте її відмову базувався на значну різницю у віці. Слова продюсера були пророчими, адже він переконав красуню, що через 30 років вік не стане перешкодою для шлюбу.

У ній набагато більше, ніж здається на перший погляд, інакше я б не полюбив її так сильно. Скрізь є красиві дівчата. Я міг би вибрати будь-яку, але протягом 35 років я хотів тільки Памелу. Вона робить мене диким, в хорошому сенсі. Вона надихає мене. Я захищаю її і ставлюся до неї так, як вона того заслуговує,
– запевнив Джон Пітерс.

Цей шлюб став п’ятим для обох зірок. Першим чоловіком Андерсон був рокер Томмі Лі, з яким вона перебувала в шлюбі три роки і народила двох синів. Другим чоловіком актриси був відомий рок-музикант Кід Рок, але через рік пара розлучилася. Згодом Памела двічі виходила заміж за гравця в покер Ріка Саломона, проте їх відносини остаточно закінчилися в 2015 році.

Особисте життя Пітерса не менше насичена. Він чотири рази одружився і має п’ятьох дітей. Джон Пітерс мав гучні особисті і ділові відносини з Барбра Стрейзанд в середині 1970-х і 1980-х років.