Перейти до вмісту

Ранок нареченої

Весілля – найочікуваніша і романтичне подія в житті кожної дівчини. Але чим ближче радісний день, тим більше наростає хвилювання. Його пік доводиться на ранок перед весіллям. Найчастіше замість приємних клопотів наречену чекає поспіх і витрачені нерви. Щоб не затьмарити свій ранок, потрібно спланувати його заздалегідь.

Список справ

Перед весіллям нареченій має бути ретельно підготуватися до неї. Їй належить нанести макіяж, зробити манікюр, одягнути весільну сукню – іноді його конструкції бувають настільки складними, що ця процедура займає тривалий час. Щоб усе встигнути, необхідно знайти фахівців заздалегідь або звернутися в весільне агентство. Наші фахівці організують пробний макіяж і зачіску, щоб уберегти Вас від неприємних сюрпризів. Це також дозволить прикинути час, яке вони займуть.

Те ж саме стосується і надягання сукні – перед весіллям необхідно провести контрольну примірку, оцінити час зборів і необхідну допомогу, яка знадобиться при цьому нареченій. Тоді заплановані заходи пройдуть спокійно.

Орієнтуючись на кількість часу, який буде витрачено вранці на збори, потрібно розрахувати, у скільки необхідно прокинутися. Перед важливою подією обов’язково слід добре виспатися, але вранці краще завести будильник з приємною музикою або попросити близьких розбудити в призначений час. Міцний сон і неспішне пробудження – запорука успішного предсвадебного ранку.

Крім цього, обов’язково потрібно підкріпитися. Можна побалувати себе улюбленими ласощами, щоб зняти стрес, але не слід переїдати, щоб уникнути тяжкості. Ідеальним сніданком стане кухоль чаю або кави з легким поживним перекусом в компанії близьких людей. Мама, бабуся, сестра або подруга допоможуть зосередитися, відволіктися від хвилювань, швидше зібратися і все встигнути.

Обов’язково варто пам’ятати про ранкове душі – він допоможе підбадьоритися і отримати приємні емоції. До всього часу обов’язково потрібно додати близько години, щоб уникнути форс-мажорів. Якщо вдасться вкластися в терміни, зайві хвилини можна провести, спілкуючись з сім’єю або друзями.

Також потрібно скласти список речей, які потрібно буде взяти з собою в ЗАГС або на виїзну церемонію. Якщо в наряді не передбачена сумочка, їх можна віддати на зберігання мамі, подружкам або іншим близьким людям. Сюди обов’язково потрібно включити документи, пляшку води, вологі серветки, дзеркальце, а так само знеболюючі таблетки.

Особливості місця

Наше агентство воліє організовувати ранок нареченої в різних місцях. Кожне з них має свої плюси в функціональності та естетичності. При виборі місця необхідно враховувати особисті уподобання та плани на фотосесію.

Дім

Будинок – найпопулярніше місце для передвесільних зборів. Він має масу переваг – це дозволяє заощадити, а нова обстановка не викличе додатковий стрес. У власній квартирі або будинку всі необхідні речі будуть під рукою, і збори займуть менше часу. Крім того, вся сім’я буде поруч і зможе допомогти і підтримати наречену. Крім того, деякі залишаються вдома з сентиментальних міркувань – дівчата хочуть провести останню ніч свого незаміжньою життя в рідних стінах своєї дівочої кімнати.

До мінусів можна віднести можливі труднощі з проведенням фотосесії. Домашня обстановка з передвесільними зборами не завжди має в своєму розпорядженні до романтичних фото. Але кімнату завжди можна заздалегідь задекорувавши за допомогою драпіровок і квіткових композицій, цей варіант допоможе здійснити наш декоратор. Варіації залежать тільки від переваг нареченої.

Також цілком можливо, що дівчина захоче провести ніч і ранок на самоті, щоб заспокоїтися і не піддаватися загальному хвилювання. У разі, якщо в будинку проживає велика родина, їй це навряд чи вдасться. Тому, якщо ранок нареченої в своїй квартирі доставить велику кількість складнощів, краще відмовитися від цієї ідеї.

Готель

Своїми плюсами володіє і ранок нареченої проведене в готелі. Це стане непоганим варіантом для передвесільних зборів і організації весілля. В цьому випадку всі речі необхідно зібрати заздалегідь перед виїздом – тоді вранці можна буде не витрачати на це час.

Готель є ідеальним місцем з точки зору проведення передвесільної фотосесії. Номери мають гарним інтер’єром, який стане ідеальним тлом для фото. Також можна довіритися обслуговуючому персоналу – вони будуть відповідати за сніданок, допоможуть при необхідності викликати таксі або дістати знеболюючі. Нова обстановка дозволить відволіктися від морочливих думок, правильно розподілити час і встигнути все вчасно. Наречена може дозволити собі побути на самоті, не відволікаючись на домашні справи.

Ранок нареченої в готелі залишить більше часу на підготовку до весілля. Плюс готелю також полягає в тому, що можна зняти номер саме в тому місці, яке буде найближче до місця реєстрації шлюбу, салонам краси або місцях майбутньої фотозйомки. Цей варіант підійде для тих, хто готовий полегшити процес зборів.

Інші місця

Ми пропонуємо так само нестандартні варіанти, де можна провести передвесільні ранок. Часто нареченої віддають перевагу природній обстановці. Як правило, фото серед зеленого листя, розкішних квітів, пишних дерев виглядають казково і романтично. Мінуси цієї локації – її можуть дозволити собі тільки власники заміських будинків. В іншому випадку, доведеться витрачати час на виїзд до бажаного місця фотозйомки. Альтернативний варіант – можна зняти будинок в Sobi Club, в мальовничій місцевості і таким чином провести ранок перед весіллям на природі.

Процес зборів можна провести і в фотостудії, куди запросити майстрів, сім’ю, подруг. Такий варіант гарантує ідеальну якість знімків, адже установкою декорацій, світла, а також самої фотозйомкою займуться наші професіонали.

Ідеї для фотосесії

Ідей для передвесільної фотосесії нареченої існує безліч. Весільне агентство «Adam&Eva» допоможе втілити в життя будь-яку ідею, як відобразити хвилююче ранок. Надихнутися можна найбільш поширеними варіантами.

Класичний варіант

У класичному варіанті фотозйомки ранок знімається покроково – від пробудження до виїзду на весілля.

  1. Наречена прокидається в красивій ліжку в ніжному білизна. Ліжко може бути прикрашена квітковими букетами або пелюстками троянд. Щоб фото вийшли досить пристойними для весільного альбому, краще накинути легкий пеньюар. Про його придбанні варто подбати заздалегідь.
  2. Дівчина снідає за невеликим красивим столиком. Він також може бути прикрашений квітковими елементами. На столі – чашка кави або чаю, красиво оформлені частування.
  3. До нареченій приходять подруги, вони розмовляють, шепочуться, діляться секретами. Тут же можна відобразити роздивляння весільних нарядів.
  4. Перукарі і візажисти працюють над образом дівчини – наносять макіяж, роблять зачіску. Поруч знаходяться подруги. Ефектно буде зняти перетворення дівчини до і після роботи професіоналів.
  5. Дівчина крутиться перед дзеркалом і надягає весільну сукню, подруги і сім’я допомагають їй в цьому: затягують корсет, поправляють шлейф, надягають фату. Все оцінюють образ перед виходом.
  6. Наречена покидає будинок і сідає в весільний кортеж.

Класична фотозйомка виглядає цікаво, благородно і передає справжні реалії ранку нареченої.

Будуарні фото

Будуарні фото, не підійдуть для весільного альбому, але можуть послужити в якості подарунка нареченому. У них акцент робиться саме на пробудження дівчата і надягання весільного вбрання.

Наречена прокидається в нижній білизні. Як правило, в цей момент на її обличчі вже завдано легкий макіяж. Вона встає, дивиться на себе в дзеркало, демонструючи своє тіло на камеру. Процес надягання також відбивається в подробицях з різних ракурсів. Коли плаття одягнута, дівчина знову позує у відвертих позах.

Як компроміс в класичний варіант зйомки можна включити елементи будуарній фотосесії – таким чином, ранкові фото потраплю в весільний альбом.

Незвичайні ідеї

Щоб зробити свій фотоальбом цікавим і унікальним, можна звернути увагу на нестандартні поради.

  1. Веселі фото. В цьому випадку, наприклад, дівчина прокидається в смішний нічній сорочці з не збори волоссям, на ходу снідає бутербродами, стрибає з подругами на ліжку від радості. Можна зобразити труднощі надягання весільного плаття, відобразити поспіх. Такий варіант підійде для молодих і веселих людей, які вважають традиційний варіант занадто нудним.
  2. Участь домашніх вихованців. Не обов’язково прибирати з кадру своїх улюбленців, їх можна зробити героями фотосесії, вдало вписавши їх в сюжет. Тварини можуть брати участь і при пробудженні, і на сніданку, і в процесі зборів.
  3. Відмова від послуг фотографа, вірніше відмова від стандартних знімків на зборах нареченої. Фотограф буде вас знімати з подачі Селфі з подругами і сім’єю, фотографуючи цікаві моменти зборів так, як ніби це Селфі. В такому випадку знімки будуть в належному професійному якості і будуть живими, і не награним. Це дозволить відобразити в пам’яті реальні кадри заморочливого ранку.
  4. Фотосесія в салоні краси. В цьому випадку можна поєднати косметичні процедури зі зйомкою. Кадри можуть вийти досить незвичайними і своєрідними. Правда, в цьому випадку потрібно шукати салон з відповідним інтер’єром.

Передвесільні ранок завжди було хвилюючим і важким для нареченої. Якщо правильно розпланувати час, можна все встигнути і уникнути зайвих стресів. А креативний підхід і допомогу сім’ї та професіоналів дозволять створити оригінальну і запам’ятовується фотосесію.