Перейти до вмісту

ТОП весільних фотографів в Україні

Прочитавши нашу статтю, молода пара зможе вибрати того самого фотографа на весілля, який має тонке чуття, бездоганним смаком і подарує ідеї для весільної фотосесії . Для цього ми і опублікували статтю, де зібрані кращі фотографи Києва.

Дмитро Зюзін і Алена Бикова

Топ кращих весільних фотографів відкривають Д. Зюзін і А.Бикова. Для цих фотохудожників на першому місці завжди були сімейні цінності, прекрасні відносини і любов. Можливість зробити фотосесію до або відразу після урочистостей дозволяє молодим якомога краще підготуватися до неї. Якщо ж закохані хочуть отримати результати роботи фахівця з найкращими, самими романтичними або веселими моментами торжества і святкування, то фахівці з задоволенням будуть присутні. Наречені отримають альбом, оформлений відповідно до модним напрямком – темний або світлий файн арт.

Вадим Пастух

Прагнення відобразити щасливих людей, ловити моменти щастя для вічності – це девіз В.Пастухов. Знімки на весілля , кожен, як маленький острівець краси і щастя, дозволять оформити альбом, де буде розказана історія щасливого кохання, що увінчалася шлюбом. Атмосфера свята, незабутні, щасливі і веселі моменти банкету змусять посміхатися і радіти, розглядаючи альбом, через довгі роки. Кожне весілля унікальна і неповторна. І такими ж унікальними і неповторними будуть підтвердження торжества.

 

Оксана Назарчук

Запросити правильного фотографа для головного торжества в житті багатьох пар важливо навіть більше, ніж підібрати унікальний наряд для нареченої або вибрати правильні час і місце святкування. Оксана Назарчук має своє сприйняття прекрасного. Ідеальний результат за версією художника вражає грою фарб. Уміння відобразити мить непідробною радості у неї в крові. Авторський стиль дає можливість зробити її альбоми неповторними і одночасно зрозумілими людям будь-якого віку і будь-якого соціального стану. Репортажні зйомки і арт-фото у цього фахівця є однаково природними. Камера не заважає закоханими і їх гостям вести себе максимально невимушено. На все питання організації зйомки відповість блог Оксани. Там можна знайти ціни роботи.

Наталя Косьяненко

Вона – один з найбільш затребуваних профі. Любов до своєї справи дозволяє Наталії творити на святах любові і щастя не тільки в Києві, а й в будь-якому місті світу. Передсвяткова зйомка може проводитися в найромантичніших і прекрасних куточках України або будь-якої іншої країни за вибором молодят. Професіонали всього Світу прагнуть працювати в тому напрямку, яким досконало володіє Наталя. Файн арт – стиль, в якому буде відображатися краса події. Наповнені світлом, повітрям і грою фарб творчість Наталі є справжніми витворами мистецтва. Через довгі роки, відображена їй лавсторі , вразить нащадків умінням молодих любити і радіти.

 

Знімки в стилі «гламур» здатні сподобатися самим прискіпливим женихам і нареченим. Кожен з цих знімків здатний прикрасити обкладинку глянцевих журналів. Важливі і значні деталі ретельно підбираються. На знімках Н.Косьяненко неможливо знайти випадково розпатлану зачіску або недбало зав’язаного краватки. Ніщо не здатне зіпсувати чудовий кадр.

Ольга Дементьєва

Цьому весільному фотографу по плечу неймовірно складні завдання. Її роботи самі затребувані , серед розмаїття пропозицій. Предвадебная фотосесія в Києві в тьмяний зимовий день вразить глядача грою відтінків і півтонів. Концептуальне напрямок, в якому любить працювати художник, зробить знімки такими наповненими і складними, як кращі обкладинки глянцевих журналів. Її почерк можна описати словами: мода, гламур, тренд. Чуттєва сексуальність і елегантність не зможуть приховати щастя свята. Наш сайт весільних фотографів не може передати всієї різноманітності робіт Ольги.

 

Сергій Шуневич

Художнику легко дається будь-який напрямок. Незвичний для молодих наречених темний файн арт дозволить отримати альбом із зображеннями, що поєднують легкий серпанок і настрій таємниці. Всі майстри невпинно практикуються в цьому напрямку і популяризують його. Серії знімків нагадують кадри з улюбленого фільму. Руйнування стереотипів дозволяє зробити знімки індивідуальними і неповторними. Відгуки молодят, які співпрацювали з Сергієм, підтверджують його високу майстерність, як професіонала і індивідуальний підхід до кожного замовлення, що характеризує справжнього художника.

Ольга Мельникова

Верхні рядки рейтингу кращих художників входить О.Мельнікова. Поетичні та ніжні роботи Ольги Мельникової привертають своєю витонченістю і грою кольорів. Вона по праву займає верхні рядки в топ 10 кращих. Традиційний стиль фото на святкування одруження – ідеальне доповнення елегантного і вишуканого торжества. Фотографи з усього світу невпинно трудяться в класичному стилі, удосконалюючи його. І Ольга може по праву вважатися професіоналом, який сказав своє слово в його удосконаленні і просуванні. Високохудожні фото дихають радістю і заряджають веселощами енергією будь-якого, хто доторкується до них. Будь-, навіть швидкоплинний момент дня весілля буде відображений майстром в серії прекрасних знімків. Узгодити умови і час зйомок можна на нашому сайті або при особистій зустрічі.

Артем Онещак

Кожен альбом Артема Онещак – це художній твір. Він – найкращий весільний фотограф в Києві . Під час підготовки фотосесії він діє максимально скрупульозно, обдумуючи кожен ракурс. Артем має багатий досвід роботи в різних країнах світу. Це ставить його на верхні позиції в рейтингу професіоналів цього профілю в нашому місті. Щомиті святкування унікально. Воно повинно бути збережено не тільки для молодят і їхніх нащадків, а й рідних і близьких молодят. А. Онещак зняв більше 500 урочистостей. Він не зупиняється на досягнутому, постійно вдосконалюючись в нових стилях зйомок – від традиційних, до інноваційних.

Всі питання А. Онищак можна задати через наш сайт.

Юлія Елінецкая

Передвесільна фотосесія вимагає маси часу на підготовку. Унікальні документи – це результат високої майстерності і розуміння індивідуального стилю молодої пари. Знімками, зробленими Юлією Елінецкой пара буде милуватися все життя. Складне колірне і композиційне рішення, м’які переходи напівтонів і тіней роблять зображення справжніми витворами мистецтва. Майстер з особливим трепетом ставиться до деталей. Її фото – чуттєві, ніжні і неймовірно красиві. Щоб домогтися такого ефекту необхідно заздалегідь узгодити з художником час проведення попередньої фотосесії, обумовити місце і час проведення церемонії і банкету. І у вашому альбомі буде відображена найбільш зворушлива і ніжна лавсторі. Фотосесія для неї може зайняти не один день і зажадати всіх сил, які майстер буде вкладати у творчість. Ціни зйомки можна дізнатися на нашому сайті.

Анастасія Ковтун

Рейтинг весільних фотографів в Києві очолює А.Ковтун. Висока затребуваність майстра пояснюється тим, що художник передає, перш за все, любов. Вона відчувається в кожному погляді і жесті. Закохані і улюблені люди не приховують своїх почуттів, а змушують позаздрити їм. Закоханість один в одного, в життя, в оточуючих людей робить кожен кадр справжнім шедевром. Анастасія «ловить» ці моменти для закоханих, щоб дати їм можливість насолоджуватися спогадами про кращому подію в житті. Домовитися про умови зйомки можна з майстром через наш сайт.