Перейти до вмісту

Ваш бездоганний весільний день

Весілля

Весілля – це важлива подія в житті кожної людини. Саме тому до організації цього заходу необхідно підходити з усією відповідальністю. На жаль, далеко не кожна людина в змозі організувати своє весілля подібного плану самостійно. Саме тому ми пропонуємо вам звернутися за допомогою до справжніх професіоналів своєї справи. Наші співробітники допоможуть вам вибрати банкетний зал, фотографа, який зробить чудові фото, відеограф, який зніме весільний фільм, створити гарне оформлення і так далі. Ми організуємо для вас весілля взимку, влітку або в демісезонний період.

Головні учасники весілля

Основними учасниками свята крім нареченого і нареченої виступають свідки. Бажано, щоб боярин з дружкою були одягнені приблизно в однаковій кольоровій гамі. Якщо ви бажаєте, щоб на вашому весіллі було кілька подружок нареченої і друзів нареченого, то для перших необхідно підібрати однакові сукні, а для останніх – однакові костюми. Що стосується гостей, то їм теж можна запропонувати прийти в нарядах, які відповідають стилістиці вашого весілля.

Весілля в Європі

Ні для кого не секрет, що в Європі шанують традиції. Отже, в Європейських країнах майже на будь-якому святі має місце бути красива церемонія з великою кількістю квітів. До кованої арці або великим намету наречену веде її батько. Він передає свою дочку її обранцеві. Потім починається сама церемонія. Звучить красива музика, наречену з нареченим після церемонії обсипають квітами, і все запрошуються в банкетний зал. До речі, в Європі далеко не завжди накривають пишні весільні столи. Іноді обмежуються красивим фуршетом на природі.

Якщо ви бажаєте організувати весілля в Європі, зверніться за допомогою в спеціальне агентство.

Весілля в Азії

Деякі молодята воліють відзначати це свято закордоном. А саме в країнах Азії. І це зовсім не дивно. Адже там гарна місцевість. Крім того, можна організувати весілля взимку. До того ж можна виділитися на тлі інших. Отже, якщо ви хочете саме таке весілля, то спеціальне агентство все організовує. Від транспорту для гостей до банкетного залу і оформлення церемонії.

Весілля в Україні

В Україні останнім часом великої популярності набули тематичні весілля . Якщо ви бажаєте організувати саме такий захід, то банкетний зал слід оформити, відштовхуючись від загальної стилістики в тому випадку, якщо така є. Якщо ж у вас не тематичне весілля, то ми вам рекомендуємо зробити оформлення в одній колірній гамі, щоб все виглядало максимально гармонійно. Ви зможете поспілкуватися на цю тему з нашими фахівцями, і вони допоможуть вам вибрати найбільш підходящий варіант оформлення. Рекомендуємо вам прямо зараз ознайомитися з основними варіантами, серед яких можна виділити:

  1. У стилі «кіно». Наречений одягнений в красивий смокінг, а наречена в весільну сукню, до речі, не обов’язково біле. Зачіска у нареченої може бути в голлівудському стилі. Перед входом в ресторан або на виїзній церемонії (якщо вона буде) можна постелити червону килимову доріжку. Гостям теж можна запропонувати прийти на свято в наряді улюбленої голлівудської зірки. А, можливо, не тільки голлівудською.
  2. Стиляги. Гостям можна запропонувати прийти на свято в нарядах в стилі 50-х. Наречена теж може одягти сукню довжини міді, а для нареченого підібрати не стандартний смокінг, а тематичну сорочку і штани. Вийде дуже незвично і оригінально.
  3. Монохромна весілля. Це досить незвичайне рішення для весіль. Таке свято стане ідеальним вибором для лаконічних осіб, які обожнюють монохром. Не думайте, що чорно-біле весілля не може бути яскравою. Навпаки, вона буде виділятися на тлі стандартних заходів. Подружки нареченої будуть виглядати чудово в чорних нарядах поруч з нареченою в білому платті. Флориста доведеться працювати з досить обмеженим переліком кольорів. Закуски і основні страви теж повинні бути представлені в чорно-білій гамі. Гості оцінять таку незвичайну ідею. Відмінний варіант для весілля взимку.
  4. Вінтажне весілля. Ще один досить оригінальний варіант оформлення весіль. Всі елементи декору ніби родом з минулих століть, наречена і наречений в вінтажних вбраннях. Гостям теж можна запропонувати прийти на свято в незвичайних старовинних сукнях і костюмах.
  5. Туристична весілля. Така тематика стане ідеальним вибором для любителів подорожей. Бонбоньєрки для гостей можуть бути у вигляді дорожніх валізок, на стінах можуть розташовуватися карти різних країн, а страви можуть бути представлені в морському стилі. Напевно таке весілля сподобається будь-якому гостю.

Насправді існує величезна кількість найрізноманітніших тематик для весіль. І якщо ви бажаєте, щоб саме ваш захід виділялося на тлі інших, то ми вам рекомендуємо вибрати оригінальну тему, яка буде вам до душі.

І ми вам рекомендуємо максимально уважно поставитися до вибору фотографа і відеограф. Це повинні бути справжні професіонали своєї справи, які виконають свою роботу на найвищому рівні.

Весілля та поздоровлення

На кожному весіллі є блок з поздоровленнями. Ведучий дає слово по черзі всім присутнім гостям. Найчастіше цей блок проходить під час банкету. Також зверніть свою увагу на привітання на честь святкування золотий і срібного весілля.

Золоте весілля

Золоте весілля – це 50 років прожитого спільного життя. Далеко не кожному шлюбу вдається зберігатися стільки часу. Саме тому золоте весілля (саме так вона називається) потрібно святкувати в обов’язковому порядку. Організувати таке свято можуть діти для своїх батьків. Їм напевно буде приємно почути привітання від всіх родичів і друзів в такий день.

Срібне весілля

Срібне весілля не менш важлива, ніж золота. 25 років прожити в законному шлюбі теж вдається далеко не кожному. Срібне весілля – це відмінний привід для того, щоб зібратися всією родиною за великим столом і відсвяткувати таке чудове свято. До того ж не забудьте запросити відеограф. З яким задоволенням ви будете переглядати відео зі свята!

Відображення в культурі

Весільні традиції шанують всі народи. Широке поширення набув Марш Мендельсона. І навіть сучасні наречені йдуть під вінець саме по цю мелодію. Також є безліч фільмів про весіллях. З них можна багато чого почерпнути для свого весілля.

Весільні прикмети, забобони і забобони

В наш час є і такі люди, які вірять в весільні прикмети. Наприклад, не можна бачити наречену у весільній сукні нареченому перед весіллям, не можна виходити заміж в травні (маятися будете), весілля в високосний рік на жаль, падіння обручки теж на жаль. Але не варто вірити цим прикметам. Потрібно завжди вірити в краще.

Інформація для молодят

Для того щоб весілля в Києві пройшла на найвищому рівні, ми вам рекомендуємо ретельно продумати шоу-програму, грамотно вибрати банкетний зал, фотографа і відеограф.

Вибір банкетного залу – це одна з важливих складових будь-якого весілля. А такий захід як весілля в Києві або в будь-якому іншому місті передбачає досить просторий і комфортний ресторан. Не варто забувати про те, що гості будуть танцювати, брати участь в конкурсах і веселитися. Тому до вибору приміщення для весілля в Києві необхідно підійти свідомо.

Наше агентство неодмінно допоможе вам максимально грамотно підібрати ресторан для весілля в Києві, відштовхуючись від вашого бюджету, кількості гостей і побажань . А в тому випадку, якщо ви захочете організувати весілля на природі або весілля на островах, то і в цьому ми вам зможемо допомогти. Ми підберемо декілька варіантів місць і обговоримо з вами всі деталі.

Також варто відзначити, що при виборі ресторану дуже важливо меню. Воно повинно відповідати вашим смаковим уподобанням і смаковим уподобанням ваших гостей. У тому випадку, якщо ви віддасте перевагу весіллі в Києві на природі, то ми організуємо для вас доставку їжі з будь-якого обраного ресторану, а також красиві намети, столи, стільці та інші необхідні меблі.

Шоу-програма теж є важливою частиною будь-якого весілля. Пропонуємо вам ознайомитися з декількома варіантами такої програми:

  • Ілюзіоніст. Досвідчений ілюзіоніст буде розважати ваших гостей оригінальними фокусами і трюками. Ви і ваші гості будете в захваті від його можливостей.
  • Шоу мильних бульбашок. Таке шоу неодмінно припаде до душі як дорослим, так і дітям. Перед вами з’являться мильні бульбашки різних форм і розмірів. Серед них будуть навіть гігантські. І, можливо, ви побуваєте усередині величезної мильної бульки.
  • Танцювальна програма. У вас буде можливість запросити професійних танцюристів, які виконають для вас і ваших гостей свої номери.

У нашому агентстві ви зможете замовити вищеперелічені послуги за доступними цінами. Ми вам гарантуємо, що ваших гостей будуть розважати досвідчені фахівці.

Весільне агентство

Якщо ви бажаєте організувати своє весілля в Києві по вищому розряду, ми вам рекомендуємо зв’язатися з нашим весільним агентством. Оскільки ми завжди виконуємо свою роботу на найвищому рівні. Отже, ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що залишитеся задоволені своїм весіллям в Києві.

Всі співробітники нашого агентства мають багаторічний досвід роботи за плечима і досить високим рівнем кваліфікації, який вони регулярно підвищують на різноманітних курсах та тренінгах. Наші фахівці завжди в курсі останніх трендів і тенденцій, тому вони неодмінно порадять вам найкращі варіанти організації весілля в Києві.

У тому випадку, якщо ви бажаєте звернутися до нас за допомогою, ми вам рекомендуємо зробити це прямо зараз. Для цього вам слід зв’язатися з нами за контактним номером телефону і поспілкуватися з нашим менеджером. Він неодмінно дасть розгорнуті відповіді на всі ваші запитання і призначить зустріч. Також у вас є можливість заповнити спеціальну форму онлайн на сайті нашого весільного агентства, після чого з вами зв’яжеться наш фахівець.

Весільне агентство в Києві

Наше весільне агентство в Києві вважається одним з кращих. І не дарма, оскільки ми володіємо низку незаперечних переваг, серед яких можна виділити наступні моменти:

  1. Співробітники. У нашому агентстві працюють виключно досвідчені співробітники, які володіють досить високим рівнем кваліфікації. Вони підберуть індивідуальний підхід до кожного клієнта і зроблять все згідно перевагам замовника.
  2. Послуги. Ми надаємо своїм клієнтам досить широкий перелік послуг. Починаючи з вибору банкетного залу і закінчуючи оформлення фотозоні.
  3. Сайт . Сайт нашого весільного агентства є досить простим і зручним у використанні. Всі послуги розділені на категорії та підкатегорії. Також у нас є форма зворотного зв’язку. І на сайті вказано, скільки коштує весілля.
  4. Контакти. Ми співпрацюємо з кращими фотографами, відеографії, аніматорами, які допоможуть зробити ваше весілля яскравіше і цікавіше.

Крім весільного дня ми допоможемо вам організувати золоту або срібну весілля.

Слід зауважити, що наша бездоганна репутація підтверджена численними відгуками, які залишили задоволені клієнти на авторитетних майданчиках.

Телефонуйте нам прямо зараз, ми порахуємо, скільки буде коштувати весілля і відповімо на інші питання.