Перейти до вмісту

Весілля Дженніфер Лоуренс

Вся актуальна інформація про весілля Дженніфер Лоуренс

Знаменита молода актриса Дженніфер Лоуренс і її партнер директор художньої галереї Кук Мароні офіційно узаконили свої стосунки. Урочиста церемонія була в кінці жовтня 2019 в старовинному замку. Нижче ми розповімо докладніше все, що потрібно знати про весілля прекрасної Дженніфер Лоуренс .

Що нам відомо про нареченого

Хто став нареченим Дженніфер Лоуренс – нагальне питання фанатів. Кук Мароні – високий блакитноокий брюнет, який за словами самої актриси «кращий хлопець, з усіх, кого вона зустрічала». Він трохи старше своєї судженої – народився влітку 1984 року в місті Вермонт. Все дитинство пройшло на фермі батьків, після закінчення школи він переїхав в Нью-Йорк.

Закінчивши університет, він став працювати в галереї сучасного мистецтва – Gagosian Gallery. Кук Мароні – творча особистість, в даний час він є директором відомої художньої галереї Gladstone Gallery і співпрацює з багатьма відомими діячами мистецтва. Виставляти своє особисте життя на показ і опубліковувати фото він не любить (його аккаунт в instagram закритий), тому їх відносини з Дженніфер Лоуренс довго були приховані.

Як розвивалися їхні стосунки

Актриса неодноразово в інтерв’ю скаржилася на невдачі у своєму особистому житті, відзначаючи упереджене ставлення з боку чоловіків. В кінці 2017 року його розлучилася зі своїм останнім хлопцем – режисером Дарреном Аронофскі, з яким була у відносинах з 2016 року. Після цього деякий час актриса була на самоті, поки не познайомилася з приємним хлопцем на ім’я Кук Мароні. Пізніше вона розповіла, що при першій зустрічі відчула, що хоче пов’язати з ним своє життя.

Вперше про їхні стосунки пресі стало відомо влітку минулого року. В інтернеті стали з’являтися фотографії папараці, на яких зображені улюблені. Дженніфер Лоуренс і Кука Мароні бачили разом в липні на романтичній вечері в одному з ресторану Нью-Йорка. При цьому ті, хто був поруч, помітили, що між Дженніфер Лоуренс і Куком Мароні є хімія і тяжіння один до одного. Пару бачили на вулицях і в інших містах – Парижі, Римі.

Самі молодята не звикли афішувати своє особисте життя, тому рідко дають коментарі про те, як розвивалися їхні стосунки. Разом у світ вони вийшли перший раз в січні – на прем’єру фільму «Фаворитка», в якому знялася близька подруга актриси – Емма Стоун. І вже в лютому 2019 року пара офіційно оголосила про заручини. Цієї осені Дженніфер Лоуренс і Кук Мароні зв’язали себе узами шлюбу в будівлі суду. Із присутніх були двоє охоронців, фотограф і найближчі друзі.

Місце і час проведення

Багато шанувальників цікавляться, коли актриса Дженніфер Лоуренс вийшла заміж. Церемонія відбулася 19 жовтня поточного року в шикарному особняку Belcourt Castle в Ньюпорті (штат Род-Айленд). Перед цим молодята разом з гостями вирушили на приватний острів Rose. На цьому острові їх чекав фуршет під білими шатрами.

Весілля знаменитостей – завжди яскраве і масштабна подія. Дженніфер Лоуренс не стала винятком і зіграла пишне весілля. Особняк Belcourt Castle був спроектований ведучим архітектором Річардом Морісом Хантом в кінці XIX століття. Він виконаний в незвичайному стилі, що нагадує французький замок. Його загальна площа складає більше 39 000 квадратних футів, є просторий бальний зал для прийняття гостей.

Організацією весілля займався знаменитий декоратор Марк Сід , за задумом якого повинна була простежуватися осіння тематика. Приміщення, в якому проходило весілля, було оформлено в стильних темних тонах. Серед прикрас були ароматні осінні квіти і кошики з яблуками. Дженніфер Лоуренс залишилася повністю задоволеною декоруванням.

Їжа на весіллі заслуговує на особливу увагу: вона була приготовлена ​​на відкритому повітрі. Пара запросила провідних кухарів для складання і приготування страв. У меню, що пропонується гостям, була яловичина на рожні, риба на вугіллі, овочі на грилі.

Приватна вечірка для найближчих друзів і родичів Дженніфер Лоуренс і Кука Мароні тривала до ранку 20 жовтня. Танці почалися відразу після вечері, гості веселилися під відомі композиції, які включав спеціально запрошений ді-джей. Молодята були останніми, хто покинув особняк. Незважаючи на втому, виглядали вони дуже щасливими. Свою першу шлюбну ніч Дженніфер Лоуренс і Кук Мароні провели поруч з особняком, в орендованому котеджі.

Список присутніх гостей

На весіллі Дженніфер Лоуренс зібралися багато знамениті гості . В тому числі:

  • Сієнна Міллер;
  • Емма Стоун;
  • Ешлі Олсен;
  • Кріс Дженер;
  • Кемерон Діас;
  • Джоел Медден;
  • Ніколь Річі.

Це далеко не весь список іменитих гостей. Всього на весіллі було понад 140 запрошених гостей. Всім прибулим привітати молодят на церемонію подавали коктейлі на галявині поряд з особняком, а після проводжали в закрите приміщення, де проходила основна частина весілля. Заздалегідь всіх гостей попросили вимкнути телефони перед церемонією, щоб зберегти приватність заходи і уникнути розголосу з боку ЗМІ.

Як виглядало весільне плаття

Весільне плаття актриси – справжній витвір мистецтва. Оскільки пара вирішила зробити своє урочистий захід закритого формату, в мережу не просочилися фотографії сукні з місця події. При цьому відомо, що її вибором стало білій сукні, повністю прикрашене блискучими каменями.

Для Дженніфер Лоуренс таке вбрання пошила провідна французька компанія Dior . Контракт з Будинком Dior вона уклала ще в далекому 2013 році і до цих пір знаходиться в тісній співпраці. Вона неодноразово обирала наряди від Dior для світських заходів і виходів на червону килимову доріжку. Тому і з вибором бренду для весільного плаття у Дженніфер Лоуренс питань не виникло. Наречений був одягнений в класичний чорний смокінг з метеликом, який, також, був від Dior.

Професійне весільне агентство «Adam&Eva»

« Adam&Eva » – провідне весільне агентство України, яке заснувала Аліна Горшкова . Вона зібрала команду однодумців, яка складається з творчих людей і готова втілити в життя будь-які ідеї та мрії клієнтів. Серед послуг, які пропонує агентство « Adam&Eva », відзначають:

  • координацію весільного дня;
  • допомогу у виборі локації і ведучого на весілля;
  • розробку стилю весілля;
  • друк запрошень листів;
  • замовлення весільного кортежу.

На особливу увагу заслуговує виїзна церемонія на березі Адаманского моря. Весільне агентство допомагає в оформленні віз, бронювання готелю, бере на себе всі інші турботи. Вартість на надані послуги доступні, залежить від кількості запрошених гостей. У розділі «портфоліо» можна докладніше ознайомитися з оформленням весільних церемоній від весільного агентства «Adam&Eva».