Перейти до вмісту

Весілля Рафаеля Надаля

Весілля Рафаеля Надаля нагадала голлівудський блокбастер

Легендарний тенісист, екс-перша ракетка світу Рафаель Надаль нарешті покінчив з холостяцьким життям і одружився на своїй дівчині Марії Фрінціске (Хіско) Перелло . Весілля Рафаеля Надаля відбулася 19 жовтня в режимі найсуворішої секретності.

Рафаель Надаль

Рафаель Надаль – легенда іспанського тенісу. Зоряний спортсмен народився 3 червня 1986 року на острові Мальорка, в містечку Манакор. Завдяки своєму дядькові – Тоні Надалю, маленький Рафа ще в самому дитинстві закохався у великий теніс. Майбутній рекордсмен вже в дванадцятирічному віці виграв всі європейські турніри, в яких брав участь.

Мало хто знає, але у 2000 році кар’єру Рафаеля Надаля могла закінчитися. Батьки талановитого спортсмена відмовилися переїжджати в Барселону, куди їх разом з сином запросила іспанська федерація тенісу. Причиною стало його незакінчена вища. Держкомпанія припинила фінансування молодої зірки. Всі витрати на тренування Рафи взяв на себе його батько – бізнесмен Себастьян Надаль.

Уже в 15 Рафаель Надаль отримав професійний статус. Через 3 роки обдарований спортсмен виграв свій перший Кубок Девіса, ставши наймолодшим його володарем за всю історію трофея. З тих пір, Рафа виграв 84 титули в одиночному розряді, став володарем кар’єрного “Золотого шолома” і заробив понад 100 мільйонів доларів одних тільки призових. Рафаель Надаль по праву вважається одним з найбільших тенісистів “Відкритої Ери”.

Марія Франциска Перелло

Кохана Рафи воліє, щоб її називали Хіско . Дівчина народилася 7 липня 1988 року в місті Пальма-де-Мальорка в самій звичайній родині. Її тато – конструктор, а мама – держслужбовець. Хіско працює в страховому бізнесі, в 2010 році вона отримала ступінь магістра цій галузі. Колеги обраниці знаменитого тенісиста називають її трудоголіком. Дівчина охоче займається власною кар’єрою, розвивається відразу в декількох напрямках.

Хіско Перелло не цікавить гламурне життя. Вона цурається папараці і галасливих заходів. Дівчина вважає за краще проводити час з користю, тому рідко присутній на матчах свого коханого. Хіско категорично відмовляється їздити за Рафой на змагання, пояснюючи це тим, що при вигляді неї він ніяковіє. Вона дуже близька до сім’ї Надаль. Бабуся Рафаеля обожнює обраниці онука.

Історія відносин

Закохані знайомі ще зі школи, а зустрічатися почали в кінці 2005 року. Їх познайомила сестра Рафи – Еліс. Майбутнє подружжя намагалися приховувати свої стосунки. Рафаель в багатьох своїх інтерв’ю заявляв про те, що його цікавить тільки кар’єра, заводити романи він не має наміру. Світло на цю таємницю пролив перший тренер зоряного тенісиста – дядько Тоні. Він розповів, що його племінник вже давно зустрічається з дівчиною з рідної Мальорки.

До весілля Рафаель і Хіско не завжди жили разом, але дівчина часто приїжджала до коханого погостювати. Їх не раз помічали, що гуляють по Пальме. Улюблене місце подружжя – один з мальовничих пляжів Порто Крісто. Там закохані проводять багато часу разом.

Рік тому Рафаель і Хіско вирушили на канікули в Рим. Саме там зоряний тенісист зробив пропозицію своїй коханій. Незадовго до цього Рафа зізнався одному з глянцевих видань, що мріє про власну родину і готовий стати батьком.

Весілля

Рафаель і Хіско йшли до цієї події 14 років. Весілля відбулася в режимі найсуворішої секретності. Підготовка до весілля могла б стати сюжетом для голлівудського трилера. На час церемонії гостей попросили відключити всі мобільні телефони, а організатори свята підписали угоду про нерозголошення. Щоб виключити фотографії з повітря, було вирішено закрити авіасполучення над місцем проведення весілля. Одруження пройшло закритому для ЗМІ режимі.

Весільна церемонія пройшла в маєтку Ла-Форталеза , недалеко від міста Пуерто-Польенса. Це місце відоме тим, що недавно там зіграв свою весілля футболіст мадридського “Реала” і збірної Уельсу Гарет Бейл. Маєток було задіяно в зйомках популярного серіалу “Нічний адміністратор”. Фортеця була побудована в 1628 році. 8 років тому її придбав британський лорд Джеймс Люптон за 30 мільйонів фунтів стерлінгів. Зараз це маєток вважається найдорожчою іспанської нерухомістю. На її території знаходяться 7 вілл, два басейни і вертолітний майданчик.

Людям з боку отримати запрошення на весільний вечір було неможливо. Молодята подбали про те, щоб серед гостей були тільки близькі сім’ї люди. На свято завітали 350 осіб. Серед них були тенісисти Хуан Монако, Давид Феррер, Карлос Мойя, Фелісіано Лопес. Колишній король Іспанії Хуан Карлос I вирішив особисто привітати молодят і відвідав весілля разом зі своєю дружиною. Про гостях з боку нареченої інформації немає. Роджеру Федереру на весіллі місця не знайшлося.

«Я нічого про це не знаю. У мене є план на вихідні перед турніром », – сказав Федерер.

Хіско Перелло вибрала для одруження плаття іспанського бренду “ Rosa Clara , виготовленого з білого французького мережива. Наряд виконаний в стилі ар-деко. Довгі рукава гармонійно поєднуються з декольте. Свій жіночний образ вона доповнила білої шовкової фатою і букетом конвалій.

Друге плаття нареченої відійшло від звичної класики. Дизайнери “ Rosa Clara ” зробили абсолютно протилежний образ. Весільне вбрання був виконаний в Безрукавний варіанті з відкритою спиною . Таке рішення додало образу нареченої витонченість і елегантність. Французьке мереживо, доповнене сяючою розсипом каменів, стало головною прикрасою урочистого вечора.

Рафаель Надаль вибрав для одруження сірий фрак від італійського модельєра Брунелло Кучинелли .

Вранці в інтернет потрапили перші фото з весілля Хіско Перелло і тенісиста Рафаеля Надаля. Пара відома своєю строгою позицією по відношенню до публічності. Їх весілля мрії пройшла без яскравих фотоспалахів папарацці. Їм було важливо зберегти теплу сімейну атмосферу. На сьогоднішній день доступні лише кілька фото з весілля прославленого тенісиста Рафаеля Надаля.

Весільне агентство “Adam&Eva” з Києва допоможе вам створити весілля мрії і зробити цей урочистий вечір незабутнім як для вас, так і для ваших гостей. Наша команда не просто організовує весілля. Ми створюємо непідробну і романтичну атмосферу, щоб ви змогли відчути своє щастя сповна! Adam&Eva – це рай на Землі для найголовнішого свята в вашому житті.