Перейти до вмісту

Весілля взимку: плюси і мінуси, рекомендації, ідеї

Плюси і мінуси весілля взимку

Чи є зима хорошому часом для поєднання шлюбом? В даному питанні існують численні «за» і «проти». Літні весілля, звичайно, хороші, але у них є деякі недоліки, які слід враховувати. Виснажлива спека може зіпсувати зачіску. І через напружений графік, заповненого літніми святкуваннями, деякі гості можуть бути змушені відповісти «ні». Але з зимової весіллям ви можете уникнути всього цього і отримати приголомшливі снігові весільні фотографії, оригінальні весільні декорації і багато іншого. Хоча і у зими теж є свої мінуси. Представляємо вашій увазі думку експертів в цьому питанні.

Переваги

  1. Навесні, влітку і, особливо, восени ризик дощу може зробити період планування надзвичайно напруженим і потенційно дорогим. Якщо ви виберете зиму, це зменшить стрес для вас, ваших гостей і вашої родини.
  2. Організатори свята і продавці весільних товарів через відсутність клієнтури пропонують свої послуги дешевше.
  3. Церемонія, поєднана з новорічними святами, має багато переваг. Будь-яке місце, яке ви виберете, швидше за все, вже буде прикрашено до святкового сезону, додаючи святкового настрою вашому особливому дню. Причому абсолютно безкоштовно.
  4. Зимова бюджетна весілля дозволить гостям, нареченому і нареченій скористатися цінами міжсезоння для поїздок і розміщення в готелях. Це безпрограшний варіант для всіх.
  5. Весняні і літні місяці можуть бути настільки переповнені весіллями, що ваша сім’я, друзі і гості можуть почати серйозно страждати від «весільної втоми». Але весілля в грудні, січні або лютому, ймовірно, буде єдиною, яку вони відвідають взимку. І люди дійсно з нетерпінням чекають це неабияка подія.
  6. Якщо ваш стиль романтичний, рекомендується використовувати як оформлення весілля і весільних фото взимку відтінки зимового білого кольору. І чим натуральніше вони будуть – тим краще.
  7. Якщо взимку весілля проводиться в приміщенні, то можна посперечатися, що ви почуєте набагато менше скарг від ваших гостей в чорних краватках, коли на вулиці холодно. Смокінги не призначені для церемоній на відкритому повітрі в розпал літа, проте вони є ідеальним вибором для зимових весіль в приміщенні.
  8. Деякі люди не відчувають себе добре в спеку. Це робить їх дратівливими, примхливими, не кажучи вже про потовиділенні. Взимку весілля з такими гостями пройдуть набагато краще.
  9. Ви завжди можете надіти додатковий одяг для боротьби з холодом, але в спекотні місяці неможливо зняти весь одяг. Якщо ви турбуєтеся про те, щоб не виглядати спітнілий на фотографіях, то зимова весілля ідеально підходить для вас.
  10. Якщо перед вашим весільним днем ​​вас благословить снігопад, ви можете зробити кілька приголомшливих фото на снігу, які будуть краще будь-якого залитого сонцем річного знімка.
  11. Відсутні погані прикмети, пов’язані з весіллям взимку.
  12. Зігравши весілля взимку, ви потрапите в клуб знаменитостей. До вас так поступили Джейн Біркін, Мерилін Монро і Соланж Ноулз.

Недоліки

  1. Зимові холоди, як правило, не сприяють проведенню весілля на вулиці. А кілька годин під дахом приносять гостям цілий ряд незручностей – особливо кращим або страждають навіть невеликий клаустрофобію.
  2. Якщо у вас весілля, особливо в грудні або січні, то цілком ймовірно, що ви зіткнетеся з «святковими конфліктами».
  3. Зимова погода може перешкодити будь-яким подорожей і поїздок, яке ви хочете зробити в цей найщасливіший свято.

Де провести

Отже, весілля взимку: корисні поради експертів. Існують два варіанти проведення весіль: міський і заміський. Перший кілька більш зручний, другий – більш романтичний. І у кожного з них є свої особливості взимку.

Ресторан для весілля взимку

Оскільки взимку весілля проходить, в основному, в закритому приміщенні, обраний міський ресторан повинен забезпечувати гостей не тільки хорошим вибором страв і напоїв, а й максимальною кількістю доступних розваг.

Потрібні досвідчені координатори заходів, які дадуть потрібні поради і подбають про всі ваші шлюбних потребах: від квітів і торта, до діджея, декору і багато чого іншого. Поряд з різноманітним меню це робить планування весілля простим, безтурботним і веселим.

Що необхідно врахувати при виборі ресторану для зимового весілля?

  1. Так як на вулиці холодно, гості проведуть тут більшу частину свята. Тому слід ретельніше передбачити все, що потрібно для обслуговування більшого числа людей, включаючи столові прилади, келихи, скатертини, серветки, свіжі квіти і свічки на обідніх столах. На щастя, за вас це зроблять організатори.
  2. З економії краще вибирати закладу, де немає плати за оренду приміщення і витрати залежать лише від вибору напоїв і страв.
  3. Переважно гнучкі меню, розроблені для будь-якого смаку. Нехай ваші гості вирішують самі, що їм їсти й пити.
  4. Буде дуже добре, якщо в ресторані передбачені мікрофон і подіум для виступів, а також безкоштовний вай-фай.

З асортименту найкращими є сезонні меню, в яких представлені регіональні продукти, екологічно чисті морепродукти, гарячі, в тому числі м’ясні і рибні, страви.

Особливо зручні персоналізовані меню, при наявності яких не потрібно заздалегідь питати гостей про їх виборі. Ваші гості можуть просто замовити те, що вони хочуть. під час обслуговування. Такі меню повинні складатися, як мінімум, з трьох або чотирьох страв.

Заміський котедж

Весілля в котеджі не призначена для широкої публіки, але все ж слід вибрати будинок з досить просторими приміщеннями. Важливо, щоб вам було гарантовано ексклюзивне використання вдома і його території на весь день весілля. Комплексні весільні пакети розроблені так, щоб включати в себе все необхідне – від напоїв, страв і ді-джея, до вибору стільців. Простота є ключем до планування без стресу. А в кінці свята нареченого і наречену в котеджі повинна очікувати спальня – дійсно розкішна.

Хатина в лісі

Таке весілля, часто бюджетна, пов’язана взимку призначена для нареченого, нареченої і вузького кола їхніх родичів і друзів.

Важливо, щоб зовнішня простота в стилі «рай в курені» поєднувалася з достатнім комфортом всередині приміщення.

Поряд з цим, потрібні специфічні пристосування для відпочинку на природі – наприклад, мангал.

І вкрай необхідно, щоб гості могли своєчасно і без проблем роз’їхатися, залишивши наодинці нареченого і наречену.

Образи молодят

Нижче мова піде про те, як повинні виглядати молоді для фотографування і відеозйомки.

Наречений

Як вже говорилося вище, чорний смокінг ідеально пристосований для весілля в приміщенні. Для романтичних прогулянок і фотоссессия на вулиці добре підійде в’язаний светр з візерунками або навіть плед.

Наречена

Колір весілля взимку диктує сама природа. Білий весільний наряд на тлі незайманої чистоти щойно випав снігу – що може бути прекрасніше? Зимова фантазія додає до нього такі елементи, як хутро. З ювелірних виробів перевага віддається сріблу і білому золоту.

Фотосесія взимку

Будь-яка зимова погода, крім екстремальної, дарує масу можливостей для пов’язаної з весіллям взимку оригінальної фотосесії на природі. Снігопад може стати однією з найбільш привабливих декорацій. Не менш хороша сонячна погода, якщо підібрати правильний режим зйомки, щоб виключити надлишок відбитого сонячного світла і відблиски. Знімати можна навіть в туман – навколишній пейзаж при цьому приймає фантастичні, примарні обриси.

При зйомках всередині приміщення фотосесію прикрасять незвичайна архітектура, антикварні меблі, велика кількість квітів і зелені. Тематика і колірна гамма – різноманітна, на вибір фотографа, молодят і гостей.

Стилі

Навіть бюджетна весілля, організована взимку, може бути не тільки красивою, але і стильною. Пропонуємо вашій увазі найбільш яскраві ідеї, що представляють стилі весіль взимку.

Стиль «Рустик»

Як організувати весілля сніжною зимою в цьому стилі? У стилі «Рустик» весілля взимку пройде ідеально в заміському котеджі або в лісовій хатині. Мова йде про поєднання уявної простоти з витонченістю і оригінальністю. Меблі з натурального дерева, природний фон, непомітне, але зі смаком зроблене для весілля взимку біле плаття, предмети сільського життя і природні пейзажі – ось головні особливості, що відрізняють стиль рустик взимку.

В’язана весілля

Сама «тепла» тема холодною зимою – це весілля в в’язаних нарядах в оточенні предметів ручної роботи. Тема ще не встигла приїстися, і своєрідна атмосфера принесе задоволення не тільки молодятам, а й гостям.

Стиль «Бохо»

Це стиль експериментаторів, і полягає він у вдалому поєднанні принципово непоєднуваного. Яскравість багатошарових спідниць і сарафанів укупі з недбало накрученнимі шарфиками, шифон і мережива, хутра та шерсть, льон і бавовна в самих немислимих комбінаціях – все це бохо.

Особливості організації

Самостійно організувати красиве весілля взимку важко. З огляду на всі нюанси весільної організації, чи вийде. Тому організаторами і дають пов’язані з весіллям взимку і пізньою осінню рекомендації консультантами зазвичай виступають спеціалізовані компанії – весільні агентства. Наше агенство має багатий досвід у вирішенні таких складних завдань, як організація зимових весіль. Про це говорять численні позитивні відгуки клієнтів про весілля взимку.