Перейти до вмісту

Весільна сукня і знаки зодіаку: допомога у виборі ідеального сукні нареченої

Дізнайтеся, як і яке весільну сукню вибрати за знаком зодіаку. Зірки допоможуть в організації весілля і підкажуть, в якому весільному вбранні ви будете чарівною, повністю залишаючись самі собою.

Наше весільне агентство підготувало список і зображення весільних суконь, які підійдуть для будь-якого знака зодіаку – з точки зору особистості, темпераменту і характеру. Перевірте, чи збігаються ваші смаки з астрологічними порадами.

Астрологія ділить небосхил на 12 рівних частин, кожна з яких представляє собою знак зодіаку. Всі народжені в момент знаходження Сонця в одному з будинків гороскопу володіють заздалегідь визначеними рисами характеру. Розподіл може бути зроблено на основі чотирьох елементів: повітря, вогонь, земля і вода.

Настрій і смаки майбутніх наречених узагальнюються в описі астрологів:

  • Овен: енергійна і рішуча;
  • Телець: консервативна і щедра;
  • Близнюки: динамічна і любляча спілкуватися;
  • Рак: примхлива, але сповна віддає себе сім’ї;
  • Лев: горда і рішуча;
  • Діва: точна і щира;
  • Ваги: врівноважена і прагне до досконалості;
  • Скорпіон: ексцентрична і непостійна;
  • Стрілець: заповзятлива і уперта;
  • Козеріг: вдумлива і незалежна;
  • Водолій: цікава і геніальна;
  • Риби: мрійлива і чутлива.

Знак зодіаку допоможе вибрати весільну сукню

Весілля – головний день життя для багатьох дівчат. Наряд нареченої – важливий атрибут свята. Дізнайтеся, як вибрати весільний образ, який вразить усіх присутніх на урочистостях і при цьому дозволить себе почувати комфортно і впевнено:

Овен

Вам подобається бути оригінальним і виділятися з натовпу. Наряд жінки Овна повинен бути креативним і незабутнім. Бути в центрі уваги допоможуть нестандартні рішення: зверніть увагу на костюм з широкими брюками, що імітують повітряну спідницю. Віддайте перевагу моделі строго силуету з прямими лініями, але дивує сміливими дизайнерськими ідеями. Кращий колір буде білий або слонова кістка.

Телець

Знаком зодіаку управляє Венера – богиня любові і краси. Народжені в травні дівчата вибирають гламур, вони жіночні і люблять оточувати себе розкішними предметами. Ідеальне плаття для жінки Тельця – модель з відкритими плечима, точно облягає фігуру. Вибирайте виріб з ефектними прикрасами і обробкою мереживом, намистинами і стразами.

Близнюки

Близнюки – незвичайні нареченої. Сильні, послідовні і комунікабельні люди. Знак зодіаку вказує на подвійність натури. Ваше весільне плаття повинно бути виразним і елегантним, одночасно – жіночним, ніжним. Подумайте про те, щоб купити ансамбль, який може змінюватися відповідно до вашим настроєм. Підійдуть речі з подолом різної висоти спереду і ззаду, спідниця-трансформер з корсетом або костюм.

Рак

Ви цінуєте традиції. Створення сім’ї – це втілення мрії жінки Рака. Ідеальним вибором стане класична сукня з корсетом в стилі русалки або принцеси. Дуже романтична, але в той же час примхлива, народжена в липні наречена любить присвячувати свій час людям, яких вона любить. Це настрій змушує її цінувати моделі з простими і м’якими лініями. Ідеально використовувати довгу фату і накидки з тюлю з вишивкою. Загальний вигляд підкреслять прикраси сріблястого відтінку.

Лев

Лев – знак вогню, яким керує Сонце, навколо нього обертаються всі інші планети. Жінка – Лев горда і рішуча. Він любить бути в центрі уваги, тому її весільну сукню буде особливим. Ви будете довго підбирати наряд, уважно оцінюючи кожну деталь. Увага, захоплення нареченого і гостей буде забезпечено, якщо ви надягнете класичний наряд незвичайного кольору з корсетом і пишною спідницею або виберете дизайнерські новинки. Все це повинно виглядати стильно і кидатися в очі. Леви люблять сяяти, блискітки і золоті аксесуари, які уособлюють планету-покровитель Сонце. Весілля – це день їхнього тріумфу, найбільше і видовищна подія в їхньому житті.

Діва

Діва – ви традиціоналіст, не можете уявити, що виходите заміж не в традиційному білому вбранні. Після примірки кількох моделей ви знайдете весільну сукню своєї мрії. Логічний менталітет, вроджена серйозність визначають вибір моделі прямого силуету, без декоративних надмірностей. Але жінкам, розданих під сузір’ям Діви не чужі експерименти. Для весілля у вузькому колі, вони виберуть незвичайний, але практичний варіант облачення – костюм або брюки з ефектним топом, жакетом-болеро.

Ваги

Вам подобається виглядати привабливо, жіночно, вишукано. Ваш вигляд повинен відображати артистичну натуру, любов до романтики. Квіткові мотиви, тонке мереживо, майстерна вишивка ідеально підійдуть для вас. Вдалим доповненням, для наречених, які народилися під цим знаком зодіаку, стане весільну сукню класичного фасону, доповнене аксесуарами (довга фата або модний вінок).

Скорпіон

Все або нічого! Це девіз народжених під цим знаком людей. Скорпіони дуже ефектні, чуттєві, сексуальні. Таким має бути підібране відповідно зі знаком зодіаку весільну сукню. У день торжества дозвольте собі сміливий наряд з відкритою спиною, який підкреслить форми.

Стрілець

Жінкам-Стрільцям слід вибирати зручний вінчальний наряд. Високі каблуки або вуаль, шлейф, які тягнуться по землі – не для вас. Ідеальним рішенням для жінки під цим знаком стане наряд в стилі бохо, який чудово поєднується з динамічним характером Стрільця.

Козеріг

Козероги дуже практичні, вони цінують класику, вишуканість. Жінки під цим знаком не повинні прагнути до оригінальності або слідувати тенденціям. Вони не будуть відчувати себе добре в ансамблі, яке не відповідає їх вимогам. Весільна сукня для Козерога має бути традиційним і зі смаком підібраним. Елегантність і мінімалізм – це те, що підходить жінкам, які народилися в січні. Вони будуть добре виглядати в наряді в сільському стилі, але такий виріб має відповідати формату всього святкування.

Водолій

Водолії цінують оригінальність і придумують власний стиль. Вони не зацікавлені в моді. Ви любите дивувати – своїм ансамблем, макіяжем і зачіскою. Наречена з задоволенням самостійно розробить для себе модель. У Водолія артистична душа, і її весільна сукня має бути унікальним.

Риби

Жінки під цим знаком чутливі і романтичні. Ідеальне весільну сукню має підкреслювати їх тонкий характер і неповторну індивідуальність. Вибирайте наряд з ніжного, тонкого матеріалу, що нагадує воду. Дама, народжена під знаком Риби, вибере саме модне плаття цього сезону. При цьому може проігнорувати важливі деталі – особливості фігури і стиль весілля. Відправляйтеся купувати наряд з подругою, близькою людиною, яка своїми порадами допоможе вибрати відповідне смаку і настрою відповідний виріб. Варто скористатися рекомендаціями стиліста.

Зодіак і весільний одяг

Весільний модний гороскоп – це лише пропозиції та поради для тих, хто сумнівається при виборі вінчального вбрання наречених. Огляд рекомендованих астрологами ансамблів допоможе задуматися або отримати натхнення. Але остаточне рішення приймайте на свій смак.

Ви можете орієнтуватися на поради щодо вибору весільних суконь для знаків зодіаку, слідувати інтуїції і хотіти надіти вподобану модель, але важливо пам’ятати про особливості своєї фігури. Підбирайте наряд, який дозволить вам візуально приховати проблемні ділянки і ефектно підкреслити природну красу. Силуети прямого крою, модель «русалка», модні костюми та комбінезони оптимально підійдуть струнким і високим дівчатам. Мініатюрним нареченим або пишним красуням рекомендовано звернути увагу на класичні вироби з корсетом і пишними спідницями.

Перш ніж скористатися підказками знаків зодіаку в виборі весільної сукні необхідно визначитися зі стилем, в якому буде проходити торжество. Вирішити це складне питання вам допоможуть фахівці весільного агентства «Адам і Єва». Багаторічний досвід в організації весілля в Києві дозволяє підбирати цікаві запам’ятовуються сценарії торжества. Ми гарантуємо – головний день в житті буде схожий на казку, в якій ви з нареченим будете справжніми принцом і принцесою.