Перейти до вмісту

Весільні сукні відтінку айвори. вибір знаменитостей

Відтінок айвори – другий за популярністю після класичного білого для весільного плаття. Поєднання молочного кольору з жовтим виглядає стильно і гармонійно, особливо, якщо у вбрання довгий піддон золотистого або рожевого відтінку. Більшість дизайнерів називають Ivory відтінком слонової кістки. Навіть знаменитості перестають одягати білі весільні сукні, створюючи стильні образи разом з нареченим. Шанувальниками айвори є: Девон Віндорз, Вікторія Бекхем, Іванка Трамп, Амаль Клуні.

Свадебное платье Девон Виндорз

Свадебное платье Девон Виндорз

Особливості відтінку

Білий колір вважається класикою і більшість наречених його вибирають, збираючись під вінець, навіть не розглядаючи інших відтінків. Але є безліч доречних кольорів, які підходять для весільної церемонії. Айворі виглядає набагато ніжніше, ніж простий білий, він ідеально підходить під будь-який відтінок шкіри і колір волосся. Наречена в такому вбранні буде виглядати королевою вечора в будь-якому інтер’єрі. Колір підходить навіть повним дівчатам, за ним вдається приховати зайві кілограми і зробити фігуру грандіозної.

Цей відтінок поєднується з будь-якими фасонами, але найчастіше наречені вибирають шовкові, гіпюрові, шифонові, атласні наряди. Колір не гармоніює з дешевими тканинами, неякісні фактури здешевлюють його, і образ виглядає тьмяно.

Свадебное платье Шанель Иман

Свадебное платье Шанель Иман

Щоб підкреслити свою стрункість, вибирайте атлас і шифон, надати образу блиску можна за допомогою шовку і органзи. Додати розкішну можна, використовуючи великі стрази. Для завершення образу можна використовувати будь-які прикраси, але найкраще виглядає золото, перли і срібло.

Колірна палітра

Ivory, як і будь-який колір, має кілька відтінків, які вважаються універсальними. Дизайнери виділяють такі забарвлення:

  • кремовий;
  • бежевий;
  • перловий;
  • рожевий;
  • коричневий;
  • персиковий.
Свадебное платье Иранки Трамп

Свадебное платье Иранки Трамп

Кожен з цих кольорів виглядає сліпуче і зможе підкреслити ніжність нареченої. Дівчата із золотистою шкірою можуть вибирати будь-який відтінок. Нареченим з білосніжною шкірою краще вибирати чисті кремові тони. Леді з цветотипом шкіри «літо» підійде колірна гамма з переважанням коричневого. Якщо весілля в літній час, вибирайте персиковий відтінок, який на тлі зелені виглядає приголомшливо.

Відтінок айвори – вибір знаменитостей

Свадебное платье Крисси Тейген

Свадебное платье Крисси Тейген

Багато знаменитостей, королеви минулих століть, моделі, аристократки і леді виходили заміж в сукнях кольору айворі. Королева Летиція, даючи клятву любові і вірності, вибрала атласну сукню кольору слонової кістки. Супермодель Шанель Іман вибрала такий же відтінок, віддавши перевагу мереживної фасону. Іванка Трамп теж зупинилася на мереживній вбранні ніжного кольору.