Перейти до вмісту

Весільні тренди сезону осінь-зима 2020/2021

Колекція «Bridal», голосно представлена ​​в Нью-Йорку, порадувала небувалим різноманітністю і вишуканістю. Легендарні світові дизайнери втілили найрізноманітніші жіночі бажання, зробивши, здається, неможливе. Весільні сукні в майбутньому сезоні будуть виглядати ще розкішніше і ефектніше завдяки складному крою, зухвалим фасонів, авантюрним деталей. Вражаюче, як гармонійно поєднані класика і сучасність, легкість і грунтовність, грація і простота. Бути нареченою восени або взимку 2020/2021 – велика удача, тому що модельєри приготували приголомшливі вироби для чарівних наречених.

Багатоярусні спідниці


Ніщо так не підкреслює крихкість нареченої, як многоярусность і пишність. Контраст ошатних шарів фатину і жіночої граціозності створюють чарівний святковий образ. Яскравість, грайливість, безпосередність – все це нагорода тієї, яка віддасть перевагу багатоярусні поряд. Майбутній восени і взимку щасливці одягатися в карколомну пишність від топових модельєрів Zuhair Murad та Oscar de la Renta . Знаменитий нідерландський бренд Viktor & Rolf теж спритно грається з ярусами, але їх вироби не відрізняються пишністю.

Об’єм в рукавах

Monique Lhuillier Bridal

Monique Lhuillier Bridal

У весільних колекціях осінньо-зимового періоду 2020-2021 часто зустрічається авангардний тренд – пишні рукави. Дизайнери вдосталь використовують їх, щоб надати образу сучасності. Обсяг в рукавах актуальний для наречених, які хочуть бути в центрі уваги, отримувати щирі компліменти, бути стильною особливої. Повітряні рукава прикрашають наряди Zuhair Murad , Viktor & Rolf , Monique Lhuillier , Danielle Frankel . У деяких обсяг грандіозний, у інших – скромніше, тонше. Шалено сподобався цей тренд американському творцеві Vera Wang , оскільки левова частка її суконь прикрашена пишними рукавами.

Кейп

Zuhair Murad Bridal

Zuhair Murad Bridal

У гонитві за максимальною елегантністю автори використовують кейп. Це щось на кшталт накидки, гармонійно випливає з верхньої частини виробу. Бездоганний вибір для тих, хто прагне чогось унікального, незабутнього. Кейп приховує руки, ховає шкіру від жаркого літнього сонця і трохи зігріває в осінню негоду – частка практичності в цьому модному нововведенні теж є. Berta та Zuhair Murad зробили кейп таким же легким і ніжним, як основне полотно. А ось у Galia Lahav та Marchesa інша інтерпретація. Кейп відрізняється об’ємом в області плечей, що до неможливості стильно і оригінально. Знахідка полюбилася Tadashi Shoji та Edem Couture – їм вдалося представити його в романтичному амплуа. Прийдешні осінь і зима точно здивують своїм новаторством.

Чисті кольори і лінії

Amsale Bridal

Amsale Bridal

Весільна колекція від Carolina Herera – безумовний фаворит тих, хто в захваті від мінімалізму, що заполонив світ моди. Тут чином «керує» крій і витонченість ліній. Шовковиста тканина, по якій ковзає погляд, струмувати елегантними складками по фігурі. Такий одяг вигідніше інший підкреслюють жіночність і то, заради чого куплений абонемент в спортзал. Дивно вони виглядає на високих струнких дівчатах з королівською поставою, вишуканими рисами обличчя. Фантастичні лаконічні моделі продемонстрували також Lera Rose , Amsale , Lein , Galvan . Простота, домінуюча в їхніх виробах, створює безцінну загальну атмосферу.

Банти

Lela Rose Bridal

Lela Rose Bridal

Для молодих, креативних натур творці додали банти. Об’ємні, тонкі банти затишно розташувалися на талії в моделях улюбленого жінками модного бренду Marchesa . Дизайнер з США Lela Rose розмістила самобутній бант на грудях, а її землячка Vera Wang – на плечі. Такий декоративний тренд успішно зарекомендував себе, оскільки щорічно зустрічається на подіумах. Банти практично стали класикою, а затребувані вони завдяки тій непорочності, яку привносять в загальний вигляд.

Мереживні візерунки

Oscar de la Renta Bridal

Oscar de la Renta Bridal

Міцно асоціюючись з шлюбними церемоніями, мережива продовжують радувати своєю присутністю. Модний будинок Oscar de la Renta , мабуть, лідирує: мереживні візерунки вони використовують в достатку. Багато екземплярів – це «соло» мережива, де є тільки воно, повітря і оксамитова дамська шкіра. Небайдужий до мережива і французький дизайнер Zuhair Murad . Складні квіткові / абстрактні візерунки присутні практично у всіх його виробах. Galia Lahav та Berta, здається, ще одні шанувальники ніжних мереживних полотен. У них є моделі, де мереживо – єдиний тип тканини. Виткані з ажурних візерунків екземпляри полюбилися Monique Lhuillier , Anne Barge , Inbal Dror . Під їх керівництвом мереживо презентовано спокусливо, сучасно, невловимо. Осінь і зима – ідеальний час, щоб носити мереживні візерунки.

Альтернатива весільної сукні

Viktor & Rolf Bridal

Viktor & Rolf Bridal

З кожним роком на подіумі все частіше з’являються варіації, в яких разом з класичними урочистим убранням представлено альтернативну. У 2020-2021 роках урізноманітнили шлюбну моду багато світових брендів. Lela Rose пропонує симпатичні брючні костюми. Amsale , Viktor & Rolf та Tadashi Shoji – комфортні брючні комбінезони. Незважаючи на зручність і практичність, такі образи виглядають не менш ошатними, ніж звичні вінчальні сукні. Вони мають шалену популярність серед тих, хто святкує в нестандартних локаціях. Інакше кажучи, альтернативні наряди підійдуть харизматичним панночкам.

Смілива лінія декольте

Berta Bridal

Berta Bridal

Плаття з глибоким вирізом – прерогатива сміливих сучасних наречених. Захоплюватися ефектним декольте пропонують Marchesa та Danielle Frankel . Уже згаданий бренд Edem Couture спритно обігрує квадратні вирізи в нарядах. Від інтригуючою лінії декольте в моделях Galia Lahav та Berta по тілу пробігають мурашки, а ізраїльський модельєр Inbal Dror майстерно комбінує V-подібний виріз з довгими рукавами . Відверта лінія декольте затребувана серед стильних дівчат: в цей довгоочікуваний день дівчата хочуть бути сексуальними і яскравими. Смілива лінія декольте – атрибут впевнених в собі.

Перлини і пір’я

Lele Rose Bridal

Lele Rose Bridal

Трендовим декором в 2020-2021 роках стануть перлини і білосніжні пір’я. Такий аристократизм зустрічається у Naeem Khan та Edem Courure . Несподівано, але останні включили в образ не звичний білий перли, а кольоровий. Сизі, сірі, графітові перлини назавжди запам’ятаються своєю несподіваністю у весільній сукні. Талановиті представники модної індустрії не втомлюються дивувати. Невагомі, що розвиваються пір’ячко стали ще однією кульмінацією багатьох образів. Невинність – ось що привносять пір’я в сукні Lela Rose та Zuhair Murad . Для наречених, які шукають нестандартність і розкіш, ці декоративні елементи будуть ідеальним рішенням. Пір’я дарують вишуканість, перли – гламурність.

Забуваємо про довгі сукні

Viktor & Rolf Bridal

Viktor & Rolf Bridal

Зробити акцент на молодості, граціозною фігурі і нескінченних ногах може коротке весільне убрання. Еталон елегантності чекає наречених у Monique Lhuillier , Inbal Dror , Vera Wang , Amsale . Довжина міні чудово підходить для завзятою afterparty, – в цьому секрет її успіху серед майбутніх дружин. Незрівнянні укорочені моделі можна підглянути у Oscar de la Renta вони короткі, хоча пишні. У роботах епатажного Naeem Khan варіантів «міні» практично стільки ж, скільки довгих. Він кожному з них подарував щось оригінальне: пір’я, бахрому, короткі рукава або дивовижний виріз на грудях. Відсутність Подолу порадує наречену, чия церемонія запланована на тропічному острові або в спекотний літній день. Довгі сукні звичні, а ось за короткими майбутнє.