Перейти до вмісту

Вибір обручок на весілля

Ми, як весільне агентство «Adam&Eva», втілимо ваші бажання ідеального весілля, організуємо ранок нареченої, запропонуємо ідеальну розсадження гостей, допоможемо підібрати місце для проведення весільної фотосесії, романтичної прогулянки.

Організацією вашого весілля займуться кваліфіковані фахівці. Ми підготуємо весілля, яка відображатиме ваш смак і внутрішній світ.

Одна з головних наших завдань, допомогти Вам вибрати ті обручки, дивлячись на які, Ви будете приємно згадувати ваше весілля. Нижче ми опишемо в два етапи вибір кілець. Перше – це магазини і фірми де їх можна буде купити і друге – то що може вплинути на Ваш вибір.

Де купити в Києві обручки

Назва Сайт Телефон Місце на Google Map
Укрзолото ukrzoloto.ua 0 800 75 92 29 Укрзолото
Золота Країна zolotakraina.ua 0 800 303 903 Золота Країна
Zlato.ua zlato.ua 0 800 758 008 Zlato.ua </ td>
Золотий вік zolotoyvek.ua 0 800 302 505 Золотий вік
ZARINA zarina.ua 38-044-247-90-11 Zarina
КЮЗ kuz.ua + 380 (800) 750 110 КЮЗ

Традиції

Урочисту церемонію, проводять, не змінюючи загальним традиціям. У давнину, чоловік огортав дружину обручками браслетами, з роками ці браслети замінили ободами. Наречений підносив нареченій кільце перед весіллям при заручинах, це означало, прийняття серйозного рішення нареченим. Помолвочное кільце носили до весілля , подружнє одягали під час одруження. Для виготовлення обода застосовували різні матеріали. За традицією, пісня супроводжувала весільні обряди. Після весілля помолвочноє кільце знімали, зберігали як реліквію.

Подружжя, проживши 25 років разом, відзначають цю урочисту подію. Існує традиція, дарувати кільця на срібне весілля, такий подарунок підбирають діти і родичі. Подружжя змінюють старі обручки , надягають нові срібні. Хочете порадувати ювілярів, зверніться в весільне агентство в Києві, для проведення срібного весілля, зробіть незабутній подарунок.

заручні символ християни православного тлумачення носять на правій руці безіменного пальця, що символізує хресне знамення правою рукою. На якому пальці носять кільця католики і протестанти? За традицією прикрашають безіменний палець лівої руки.

Параметри вибору

Купити кільця повинен наречений, вибір кілець – це відповідальний захід, наречений враховує дизайн, ширину моделі, якість металу.

Кільця на весілля виготовляють із золота, срібла, платини, матеріали поєднуються між собою, мають вставки з камінням. Золоте кільце має гармоніювати з іншими ювелірними прикраси.

Золоті вироби бувають з жовтим, білим і рожевим відтінками. Срібло м’який матеріал, срібні вироби треба носити більш дбайливо.

Дуже романтично виглядає подушечка для кілець , її купують в магазині, роблять самі, беруть в прокат. Подушечка для кілець може виглядати по-різному: з мереживами, атласними стрічками, пір’ям. Подушка є альтернативою блюдечку під час церемонії. Але звичайно ж ми Вам рекомендуємо використовувати вінтажні речі, наприклад, дерев’яні шкатулки або речі ручної роботи , які расскроют ваш стиль. При організації весілля, ми допоможемо підібрати необхідну атрибутику.

Дизайнерські модні кільця

Для скріплення уз сімейного шлюбу підбирають кільця на весілля без дорогоцінних вставок, виділятися було поганим тоном, особливо в Радянському Союзі. Сьогодні, пари, помолвочние і заручні кільця , замовляють у дизайнерів. Естетикою відрізняються авторські роботи.

Довіртеся весільному агентству в Києві «Адам і Єва» , дизайнери дадуть консультацію для створення моделі, про якість матеріалів, допоможуть зрозуміти, як буде виглядати готовий символ. Спілкуючись з дизайнерами, вам порадять, як вибрати прикраса, як зробити кільця на весілля, вони постараються виконати ваші побажання.

Дизайнер може запропонувати створити творіння з старовинної реліквії. Завдання художника, створити яскравий образ для люблячих сердець.

Ось список творчих рішень:

  1. нео-класика;
  2. комбіновані;
  3. наскрізна різьба;
  4. інкрустація кристалами;
  5. прикраса емаллю;
  6. комбінування декількох елементів.

Моделі з дорогоцінними каменями

Весілля – зворушливе свято, обряд обміну символами любові. Вибрати кільця на весілля , можна з дорогоцінними каменями. Кожен мінерал має значення. Кращі кам’яні вставки обрамляють золотом : сапфір, рубін, смарагд, діамант.

Сапфір допомагає досягти мети, приносить успіх.

Рубін пробуджує пристрасть, надає впевненість, приносить любовну удачу.

Смарагд оберігає від негативних сил, є символом достатку.

Діамант підвищує фізичну силу, уособлює чистоту помислів.

Для шлюбних кілець на весілля , вибирають:

  • гранат втілення вірності
  • аметист, що притягає позитивну енергію
  • бірюзу, примножувати любов, гроші, успіх
  • топаз, що надає впевненість
  • циркон, що підвищує духовність
  • аквамарин, що наділяє чистотою і хоробрістю
  • опал дає надію.

Парні символи

Моделі в святковому стилі, відрізняються розміром, виконані в єдиному стилістичному ключі. Для чоловіка, золоте кільце може бути стриманим, для жінки золоте кільце , часто декорують каменями.

Парні вироби без декору, мають класичну форму, символи вибирають упевнені в собі особистості.

Як вибрати прикраса романтикам, підкажуть різні зображення, наприклад, сердечка, голубки. Вони підкреслять силу прихильності до партнера.

Якість вироби

Перед майбутнім весіллям, закохана пара підбирає ексклюзивні якісні моделі.

Вибираючи товар, зверніть увагу на специфікацію, там вказують характеристики, використовувані матеріали, наявність проби. Присутність клейма, підтверджує чистоту металу, клеймо визначає виробника, у дорогоцінних каменів вказується каратності.

Проба золота

Для твердості дорогоцінного металу, додають домішки. Проба показує, процентний вміст основного матеріалу. Сплави мають різні колірні відтінки, складаються з нікелю, міді, срібла, платини, паладію. Найвища проба 999, склад такого золотого кільця , не містить легуючих металів.

Ювеліри, використовують сплав 750 проби, він має оптимальні параметри, не темніє, не стирається. Існують проби: 375; 500; 585; 900; 916; 956 проби. У ювелірному виробництві популярно золото 585 проби.

Сплав кілець

Для покупки кілець на весілля , зверніть увагу на якості. Моделі можуть складатися з наступних матеріалів:

  • золото (червоне, червоне, жовте, рожеве, біле)
  • платина
  • сплав дорогоцінних металів
  • срібло

Гравіювання

Щоб сім’я була міцною довгі роки, краще вибрати традиційне гладке колечко без прикрас, така народна прикмета. Іноді, закохана пара бажає зробити гравіювання на виробі, яка підкреслює значимість відносин.

При написанні використовують декоративний і вензільний шрифт. Ширина і висота букв визначається розміром вироби, приблизну кількість букв не перевищує 20 знаків. Напис роблять на різних мовах.

Які написи вибрати подружжю? Зазвичай, дотримуються класичних написів з іменами, датою укладення шлюбного союзу, ласкавих прізвиськ. Багато хто віддає перевагу оригінальні написи, цитують фрази з улюблених кінофільмів, книг, пісень.

Написати можна наступне:

  • ти – це я;
  • моя любов;
  • разом назавжди;
  • потопаю в твоїх очах;
  • ти моє сердечко;
  • щасливі разом;
  • назавжди твоя;
  • поруч і в одному напрямку і т.д.

Наносять гравіювання з англомовним перекладом:

  • My own human – моя рідна людина;
  • my sunshine – моє сонечко;
  • happy family – щаслива сім’я;
  • only with you – тільки з тобою;
  • with love to you – з любов’ю до тебе.

Фрази про любов на латині:

  • amor manet apud nos – любов залишається з нами;
  • mea felix fatum – моя щаслива доля;
  • noster amor perennis – наша любов нескінченна;
  • vicit per amorem – завойовано любов’ю.

Романтичні фрази французькою:

  • profiter de la vie avec vous – насолоджуюся життям з тобою;
  • tendre mon chaton – ніжний мій кошеня;
  • heureux toute sa vie – щасливий все життя;
  • je ne vis que par toi – живу тільки тобою;
  • j’ai pris un risque et je suis resté heureux – я ризикнув, і залишився щасливим.

Довгі висловлювання завдають на двох кільцях, фразу можна прочитати, якщо з’єднати обидва вироби:

  • Любов змінила мене до невпізнання, хочеться жити;
  • Любов хочу переживати всі чотири пори року;
  • Моє серце таем від твоєї любові;
  • Хочеш, я залишуся в твоєму житті, люби мене;
  • Ми вічність, підносимося над морем Любові.

Підбираємо розмір

Діаметр кілець вимірюється міліметрами, розмір починається з 15, закінчується 23. Для більш точного підбору аксесуара, існують розміри половинки.

Щоб визначити свій розмір, просто приміряйте модель в магазині. Кільце на пальці не повинно бути тісним або ковзати вільно. Різниця в одиницях виміру різних брендів, становить 0,03 мм, звертайте увагу на бирку виробника.

Чи можна носити кільця до весілля , таке питання хвилює багатьох. Народна прикмета підказує, що якщо носити аксесуар до укладення шлюбу, то наречена залишиться без нареченого.

Ширина кілець

Підбираючи правильно обручку по ширині, враховуйте розмір, зовнішній вигляд, вартість, зручність. На руках з тонкими пальчиками добре виглядають широкі весільні прикраси. Для пальців середньої довжини підбирають вузькі до 6 мм.

Купуючи виріб, враховуйте на який палець призначене кільце. Носити обручки до весілля чи ні, вирішують закохані самі.

Помолвочное кільце після весілля знімають, зберігають як родинний спадок. Сучасні жінки вважають за краще носити талісман на безіменному пальці лівої руки. Шлюбні кільця після весілля не знімають. Традиція викликає у закоханих гордість, вони із задоволенням носять талісмани щастя і любові.

З роками, вироби стираються, стають маленькими. Міняти чи не «b> міняти обручки вирішують подружжя. Якщо пара повінчана, колечка стають предметом божественного благословення, їх не варто міняти.

На весіллі , декор у вигляді переплетених обручів, часто присутня на даху автомобіля молодеженов. Кільця на машину для весілля купують або роблять своїми руками. Весільне агентство в Києві «Адам і Єва» , запропонують послуги флористів та декораторів для прикраси автомобіля і місця проведення святкової частини. На вибір композиції декору, впливає тематика свята. Оформлений автомобіль приверне увагу оточуючих. Кільця на машині на весіллі підкреслений радість молодят.

І пам’ятайте – НЕ кільце визначає вашу долю, а ви самі, своїми вчинками.