Перейти до вмісту

Як зберегти ідеальні стосунки: секрет від голлівудської пари

Зоряна пара Розі Хантінгтон-Уайтлі та Джейсон Стетхем поділилися власними порадами, які зроблять відносини щасливими і успішними.

Їх вважають однією з найкрасивіших пар Голлівуду. Закохані разом вже близько восьми років і навіть мають дворічного сина Джека, передає видання Ukr.Media.

Як зберегти ідеальні стосунки?

  • Чи не поспішати з весіллям

Джейсон і Рози почали зустрічатися ще в квітні 2010 року. Тоді Джейсон знімався у фільмі “Захисник”, а Розі – в “Трансформерах 3”. Здалася разом пара тільки на червоній доріжці в лютому 2011 року. Але пропозиція актриса дочекалася тільки через 5 років.

Зауважимо, що вони заручені вже кілька років, але до цих пір не зіграли повноцінної весілля. У них є маленький син, потоему як тільки вона стане старшою, пара обіцяє офіційно одружитися. “Ми з нетерпінням чекаємо цього часу, але не ставимо весілля в пріоритет”, – сказала Розі Хантінгтон-Уайтлі.

  • Розділяти обов’язки

Рози визнається, що розподілені обов’язки в їхній родині – це добре і її тішить те, що улюблений допомагає їй доглядати за дитиною. “Йому подобається вставати о п’ятій ранку, щоб виконати” батьківські обов’язки “, а я натомість можу поспати зайву годину. Він практичний, і він чудовий тато”, – зазначає актриса.

  • Поважати слабкості один одного

Цікаво, що голлівудська пара розділяє весь побут і обов’язки порівну, а також поважає силу, впевненість і амбітність один одного. Однак Джейсон і Рози знають, що не всі ідеальні, тому вони можуть спокійно час від часу здаватися слабкими і це ніяк не впливає на шлюб в цілому.

  • Зберігати приватність

Голлівудська пара не викладає все своє життя на сторінках в соцмережі. “Є люди, які хочуть жити на камеру 24/7, але ми до них не ставимося”, – говорить Джейсон Стетхем. Тому пара живе тільки для себе і не показує на весь світ своє життя.

  • Не боятися зробити помилку

За словами пари, вони адекватно реагують на страх зробити вибір, зважитися на серйозну зміну або просто зробити помилку. Так, одного разу Розі в’їхала на своїй машині в джип Стетхема, але вони обидва посміялися над ситуацією, а не перетворили її в крупний скандал зі звинуваченнями.

“Бували періоди, коли я не працювала і відчувала себе розгубленою, але після того, як я стала мамою, я відчула себе набагато впевненіше в своєму тілі і в тому, хто я є. Це змінило моє життя”, – додала Розі Хантінгтон-Уайтлі.

  • Підтримувати, а не ревнувати до успіхів

Добре, коли ви обидва розумієте, яка ваша робоче навантаження і характер роботи.

“Мені просто пощастило, що я живу з кимось, хто в рівній мірі захоплений своєю кар’єрою так само, як і я. Добре, коли твій партнер радий за тебе і підтримує у всьому. Джейсон якраз такий. Він мій найбільший фанат , а я його фанат “, – додає Розі Хантінгтон-Уайтлі.