Перейти до вмісту

Як зробити красиве весілля?

Оформлення весілля визначає 80% атмосфери свята. Через це декору та флористиці особливу увагу. Важливо зберегти гармонію всіх елементів. Допоможуть в цьому наші професіонали , для яких організація весіль – це робота і улюблена справа.

Весільний декор

Святкове декорування задає настрій і атмосферу весілля. Воно створює красиву картинку і передає певну інформацію про парі. Гарну весілля неможливо уявити без прикрас, квітів і символічних дрібниць. Для кінцевого результату важливо все – від запрошень до сервірування столу. Від якості роботи залежать враження і емоції гостей. Сьогодні підібрати декор можливо на будь-який смак, бюджет і тематику. Краще з цим завданням справляються весільні агентства Києва.

Драпіровка

Вишуканою прикрасою на весіллях є драпірування . Тканина дарує приміщенню особливу атмосферу і відчуття свята, змінює геометрію простору. Такі елементи привносять оригінальні комбінації кольорів і фактур. Текстильні прикраси вигідно доповнюють намети , президії , столи , стільці , колони і < strong> стелі . Оформлення тканиною надає залу солідності і розкоші. Драпірування використовується і на літніх святкових майданчиках. В такому випадку тканиною обрамляють намети і арки. Матеріал ідеально підходить для приховування грубих металевих конструкцій. Замовляючи весілля під ключ, клієнт може вибрати цей варіант декорування.

Старовинні канделябри

Шанувальників класичного стилю і антикваріату вразить ідея зі старовинними канделябрами. Вишукані аксесуари додадуть заходу особливого шарму і солідності. Свічки дозволять створити душевну і невимушену атмосферу. Залежно від стилістики решти декору підбираються канделябри з таких матеріалів:

  • бронза;
  • срібло;
  • латунь;
  • фаянс;
  • фарфор.

Благородні матеріали прекрасно вписуються в загальний оформлення залу або цілого приміщення.

Картки для розсадження гостей

В організації масштабного свята важливі деталі. Такі дрібниці, як картки розсадження, відіграють велику роль. Вироби виконують дві функції – інформують запрошених і служать прекрасним сувеніром. Ефектно оформлена картка стане символом свята і нагадає людині про приємні спогади. До декору цих атрибутів підходите так само серйозно, як до флористики і декору. Весільні агентства у Києві допомагають підібрати матеріали, стилістику і формат виробів.

Кашпо з квітами

Флористики приділяється особлива увага. Квіти надають свята свіжості і яскравих фарб. Максимально ефектно розмістити рослини допомагають кашпо. Вироби дозволяють розміщувати композиції на будь-якій висоті і підкреслюють їх красу. Кашпо виготовляються з таких матеріалів:

  • лоза;
  • кераміка;
  • дерево;
  • пластмаса;
  • метал.

При замовленні весілля під ключ використовуються кращі елементи декору. Флористи підбирають кашпо з урахуванням загального стилю приміщення і тематики заходу.

Декор столових приборів

Сервірування столу – це ціле мистецтво. Правильно розставлені акценти і вишукані столові прилади задають настрій. Важливо продовжити ідеї загального оформлення в цих атрибутах. Стильні та елегантні серветки з унікальним дизайном вигідно доповнять стіл. На них можна зобразити ініціали молодят з ажурним шрифтом або символіку. Для помічників на весілля створення таких важливих дрібниць не є проблемою.

Головне місце на столі займає центральна квіткова композиція. При її формуванні враховуйте наступні нюанси:

  • аромат їжі і квітів;
  • розміри;
  • поєднання зелені і квітів;
  • відповідність обсягу.

Наші флористи підкажуть, як зробити декор столових приборів естетичним і елегантним.

Сімейний фотоархів

Кожна пара хоче залишити спогади про важливий день в спільному житті. Фотографії збережуть емоції, настрій і атмосферу свята. Ця пам’ять буде символом міцних сімейних уз і любові.

Знайти талановитого фотографа для створення красивого сімейного фотоархіву недостатньо. Тут важливо продумати локації, сюжети для кадрів і створити відповідну атмосферу. Постарайтеся передати у фотографіях настрій, емоції і почуття. Все інше візьме на себе весільне агентство в Києві. Вам будуть запропоновані кращі ідеї для створення сімейного фотоархіву.

фотозоні

Спеціально оформлене і прикрашене місце дозволить зробити чудові фотографії. При організації свят йому приділяється особлива увага. Головна фото локація відображає загальну тематику і стилістику заходу.

Наші фахівці підказують, як створити вдалу фотозоні. Приділяється увага таким моментам:

  • підходяще місце;
  • вид;
  • підбір атрибутів.

Особливих вимог до вибору різновиду немає. Головне при цьому креатив, почуття гумору і оригінальність. Нестандартні ідеї будуть залучати гостей, і дарувати їм гарний настрій. Це створить додаткову активність і допоможе залишити максимум спогадів.

Які квіти краще не використовувати на весіллі?

Відмовтеся від квітів, які можуть викликати алергію. Не бійтеся використовувати польові рослини. Вони зараз користуються особливою популярністю у флористів. Існує маса композицій з яскравими і незвичайними суцвіттями.

Експерти не рекомендують використовувати такі види квітів:

  • амброзія;
  • лілія;
  • мак.

Оптимальний вибір – квіти з тривалим життєвим циклом. Агентство по організації весіль знають всі нюанси флористики. Довірте їм рішення цього питання, щоб отримати кращий результат.

Як не треба економити?

В організації весілля під ключ важливо правильно розподілити бюджет. Для цього варто визначитися з пріоритетами і дізнатися деякі секрети. Не варто економити на якості, декораторів та матеріалах. Замовивши послуги професіонала, ви забезпечите 80% успішності заходу. Досвідчений оформлювач точно знає, як зробити гарний декор з мінімальними витратами. Заощадивши на матеріалах, ви ризикуєте зіпсувати загальне враження про свято. Краще довіритися фахівцеві і позбутися від ймовірності припустити грубу помилку.

Робити декор самостійно

Самостійне оформлення – це завжди ризик. У професійних флористів та декораторів є перевірені постачальники матеріалів, атрибутів, квітів і інструментів. Вони впевнені в якості своєї роботи і гарантують клієнтам найкращий результат. Для підбору гарного фахівця зверніться в весільне агентство Києва.

Вибрати найдешевшого декоратора

Справжній професіонал повністю віддається роботі. Він задіє велику кількість помічників, постачальників і підрядників. Це забезпечує якісний результат і швидкість виконання завдань. Безумовно, такий підхід до справи вимагає грошових і часових витрат. Пам’ятайте – низька ціна послуг декоратора вказує на несерйозне ставлення до діяльності. А ось досвідчений декоратор здатний зробити твоє весілля незабутньою.

Віддавати перевагу кількість якості

Часто молодята вдаються в крайнощі – прагнуть створити масштабні декорації, всипати квітами весь зал, зробити безліч фотозоні. У таких ситуаціях вони готові знехтувати якістю на користь кількості. Практика показує, що такі рішення виявляються невиправданими. В результаті виникають проблеми з установкою, погіршується зовнішній вигляд прикрас і псується загальне враження.

Скільки це коштує?

Весілля під ключ – це комплексна послуга. Вона включає покупку різних товарів, установку і монтаж конструкцій, оренду приміщень, оплату працівників. Бюджет розраховується індивідуально і залежить від таких факторів:

  • вибір флористики;
  • масштабність заходу;
  • місце проведення;
  • особисті переваги клієнта;
  • матеріали для декорації;
  • особливості оформлення;
  • складність монтажних робіт.

На питання відносності вартості вашого весілля дадуть фахівці нашого весільного агентства.

Що робити, якщо у вас невеликий бюджет?

Сьогодні весілля під ключ проводять практично з будь-яким бюджетом. Вартість послуги формується з великої кількості складових. Це дозволяє кожному клієнту самостійно визначитися з пріоритетами. Гнучке ціноутворення забезпечує доступність послуги. Співробітники нашого весільного агентства </ strong> завжди готові допомогти в адаптації бюджету до реальних можливостей.

Головний помічник – весільне агентство

Підготовка до весілля – це хвилювання, сум’яття і клопоти. В організації важливо врахувати кожну деталь, щоб домогтися бажаного результату. Така напруга може негативно відобразитися на настрої молодят. У цей знаменний день ви повинні бути щасливі і радісні. Саме тому краще довірити все завдання з підготовки весільного агентству . Вам досить докладно розповісти про свої бажання і спокійно готується до свята. Професіонали організовують захід на вищому рівні.

Які проблеми з декором вирішить підрядник?

У нас є команда підрядників . Вони професійно виконують монтаж конструкцій, транспортують обладнання, взаємодіють з постачальниками. При цьому ми приділяємо максимум часу генерації ідей, створення ескізів і візуалізації. Робота в команді « Adam&Eva » гарантує дотримання термінів і отримання якісного результату.

Чому це краще довірити весільному агентству?

Ми маємо великий досвід в підготовці до весіль. У нас є налагоджені зв’язки з постачальниками, підрядниками та орендодавцями. Це виключає ризик виникнення непередбачених ситуацій і неприємностей. У нас є портфоліо на сайті, знайомство з ним дозволить зрозуміти специфіку діяльності. Співпрацюючи з нами, ви не помилитеся з вибором декорації і флористики. Весільне агентство – це гарант вашого спокою і відсутність проблем в день весілля.