Перейти до вмісту

Adam&Eva на весільному балу Wedding.ua

3 березня 2016 року в столичному концерт-холі Оазис інтернет-портал Wedding.ua провів Третій бал відкриття весільного сезону. На яскравій події побували і ми: надихалися і дарували подарунки!

Кожен порядний весільний організатор просто зобов’язаний хоча б іноді і сам бувати на святах, як гість … Щоб створювати казку для інших ще краще! Але і свята тоді потрібно вибирати найкращі, яскраві і незабутні. Саме тому весільне агентство Adam&Eva відвідало Третій весільний бал від Wedding.ua.

Подія пройшла на найвищому рівні: зіркові ведучі Анатолій Анатоліч і Лілія Ребрик, танцювальні майстер-класи від іменитого хореографа Андрія Дикого, модні покази весільних суконь за участю красунь-телеведучих Габріелли Массанга і Тетяни Будь, презентації та дегустації, захоплююча концертна програма, шоу-куля з живими метеликами … Словом, все в кращих традиціях балів з казок про кохання.

З тією лише відмінністю, що опівночі чари не зникли. І подарунки, які наречені з нареченими виграли на балі, залишилися з ними. Як, наприклад, сертифікат від Adam&Eva на суму 3000 гривень при замовленні організації весілля під ключ. Його щасливій парі переможців вручила зі сцени засновниця нашого агентства Аліна Горшкова – фея, яка завжди рада допомогти молодятам здійснити їхні мрії про гарне весілля!

І ми вже в передчутті особливих, ніжних і легких, що хвилюють і відвертих, яскравих і вибухових свят нового сезону … Тому як його відкриття на Третьому весільному балу принесло нам багато натхнення, ентузіазму та творчого пориву. Будемо раді зустрічам з вами в цьому році! Adam&Eva запрошує вас в свій весільний рай 😉