Перейти до вмісту

«Між нами дівчатками». Аdam & Eva на дівич-вечорі Qeensee Club

У житті кожної дівчини повинні бути дівич-вечори не тільки напередодні весілля. Адже нам завжди є про що попліткувати з подружками, … 12 грудня весільне агентство Аdam & Eva побувало на душевних дівочі посиденьки, організованих Qeensee Club.

«Між нами дівчатками» – чудовий проект нашого друга і партнера Qeensee Club. Його ідея полягає в тому, щоб створити чарівний, наповнений красою і приємним спілкуванням вечір для дівчат і їх подруг.

Тема надзвичайно близька нашому агентству, тому ми одні з перших підтримали цей проект і стали його партнером.

12 грудня відбулася дебютна зустріч такого формату в ресторані-кондитерській «Щастя». Програма вечора була насиченою та яскравою: нові знайомства, фотосесія, поради косметолога і візажиста, красиві наряди, частування і сюрпризи від спонсорів.

Своїми секретами з чарівними учасницями ділилися спеціальні гості. Про красу, здоров’я і щасливого життя говорила телеведуча, переможниця шоу «Холостяк», спортивний блогер Олександра Шульгіна. Знаменитий фешн-дизайнер Yana Yangol представила свою надзвичайну новорічну колекцію. А Світлана Волкова, співавтор Міжнародного онлайн проекту «Трансформація тіла за 30 днів», дала найцінніші поради щодо створення красивої і привабливою фігури.

Ну і який же дівич-вечір без подарунків? В кінці вечора був розіграш призів від спонсорів та партнерів проекту. І, звичайно, свій подарунок підготувало агентство Аdam&Eva – подарунковий сертифікат на організацію весілля. Ми вважаємо, що в житті кожної дівчини повинні бути якомога більше таких дівич-вечорів… А не тільки напередодні весілля. Адже, між нами дівчатками, ми жити не можемо без теплих розмов з подругами, секретів про моду, красу і кохання…