Перейти до вмісту

Прекрасне весілля від агенції “Adam&Eva”

Весільна агенція Аліни Горшковій спеціалізується на наданні якісних і професійних послуг з організації весіль, як в Україні, так і за кордоном. Агенція бере на себе всі організаційні моменти щодо проведення виїзної реєстрації і весілля за кордоном. З моменту заснування весільної агенції була обрана політика індивідуального підходу до клієнта: команда Аліни Горшковій здатна впоратися з будь-якими завданнями і здійснити всі ваші мрії, влаштувавши унікальне свято. Агентство пропонує для Вас найрізноманітніші весільні послуги, починаючи від підбору локації для весілля і закінчуючи весіллям під ключ.

Багато молодят припускаються помилки, намагаючись контролювати все навколо, і не запам’ятовуючи свій день весілля. Самостійна організація весілля справа не тільки нелегка, але ще і непередбачувана. Вам доведеться самостійно обирати ресторан, фотографа, відеографа, ведучого, стиліста, візажиста та інших фахівців.

А якщо свято планується проводити за кордоном, то ви зіткнетеся з питанням отримання віз і розміщення гостей, мовним бар’єром і просто специфікою запропонованого в іншій країні весільного сервісу. Крім цього в день весілля саме вам доведеться відповідати на телефонні дзвінки, контролювати декораторів, артистів, ресторан і т.д. Звернувшись в весільну агенцію Аліни Горшковій, передвесільні клопоти і метушня підготовки перетворяться в приємне задоволення кожним моментом вашого найщасливішого дня! Команді Аліни Горшковій вдалося зібрати згуртовану команду закоханих в свою роботу професіоналів, які запропонують широкий спектр послуг, якість яких відповідає високим світовим стандартам підготовки і проведення заходів. Весільна агенція пишається прекрасними партнерськими відносинами з фотографами і відеографами, артистами і групами, провідними і DJ, ресторанами і кафе, готелями і салонами. Адже в організації весілля для весільного агентства Аліни Горшковій не існує дрібниць – важлива кожна деталь! Наприклад, весільне агентство спільно зі студією предметного дизайну Disperia (http://disperia.com.ua) прикрасять ваше свято ексклюзивними буквами в стилі LOFT, тим самим додавши в атмосфері свята затишок, світло і тепло.

У весільній агенції Аліни Горшковій з великою увагою і хвилюванням підходять до кожної пари, до кожної історії кохання. Команда професіоналів здатна впоратися з будь-якими завданнями і здійснити всі ваші мрії: організувавши галасливий парубочий або дівич-вечір, романтичну love-store або радісну подію вашої родини – річницю весілля.

Весілля від весільної агенції Аліни Горшковій – це справжні щирі веселощі, які залишать приємні спогади в серці кожного!