Перейти до вмісту

Ідеї для викупу нареченої

Весільний день повинен початися по-особливому, бути таким, що запам’ятовується і приємним до дрібниць. Саме в цей момент важливо зосередитися на своїх почуттях, і залишити клопоти іншим. Наше весільне агентство візьме на себе всі клопоти, надавши молодятам можливість насолоджуватися кожною секундою свого щастя. Ми подбаємо про те, щоб, не порушуючи традиції, зробити свято яскравим і романтичним. Ми вважаємо за краще і пропонуємо нашим клієнтам починати весільний день з ранок нареченої . Це завжди романтичніше і ніжніше на фото. Тут не присутні виснажливі конкурси і немає принизливих квестів. Але якщо ви шукайте креативні ідеї для викупу нареченої , то вони зроблять початок народження нової сім’ї незабутнім.

Чому не варто обходитися без викупу?

Зустріч нареченого і нареченої в традиційних весіллях завжди починалася з викупу. Цей звичай має глибоке історичне коріння. Ще на підході до будинку коханої молодому влаштовували справжній іспит з щедрості, кмітливості, силі і наполегливості. До процесу підключалися всі – сусіди, подружки, родичі, діти. Щоб пройти випробування, потрібно було виконувати завдання, розгадувати загадки, а часом просто обсипати оточуючих цукерками і грошима. Таким чином весілля перетворювалася на загальні веселощі.

Без викупу нареченої на весілля не обходяться і сьогодні. Вікова традиція зазнала безліч змін, але зберегла головну мету – порадувати гостей і перехожих, поділитися радістю.

Для того, щоб не перетворити затію в нудну низку низькосортних конкурсів, варто звернутися до професіоналів. Вони запропонують оригінальні варіанти викупу, які підкреслять кращі якості молодого і не залишать нареченого без його головної нагороди – прекрасної нареченої.

Збори нареченої: як нічого не упустити?

Ще до приїзду улюбленого варто продумати збори нареченої . Це не обов’язково повинен бути рідний дім. Як варіант можна зняти студію. Вона порадує не тільки красивими декораціями, але і професійним освітленням для якісних знімків. Тут буде достатньо місця і для візажистів зі стилістами, і для подружок.

Досвідчені фахівці розуміють всю зворушливість моменту, тому створять комфортну і спокійну атмосферу. Наречена відчує себе прекрасною принцесою на порозі збулася казкової історії з власних снів.

Топ кращих ідей для викупу

Багато сучасні весілля в Києві воліють незвичайні ідеї викупу . Таким чином можна віддати данину традиції і зберегти унікальність свого свята.

Головне витримувати стилістику дня, підбираючи перелік завдань , які гармонійно увіллються в тематику. Стиляги, гангстери, мілітарі, романтичні сюжети – для генераторів ідей немає складних завдань. Крім звичних конкурсів можна знайти альтернативні варіанти.

Традиційний викуп нареченої

Спосіб підійде для нареченого без комплексів. Якщо він вміє імпровізувати, любить бути в центрі уваги і готовий заради коханої в вогонь і в воду.
Топ кращих ідей включає в себе наступні:

  • Один з варіантів на тему « Ти дізнаєшся її з тисячі » – плакат, на якому є відбитки губ всій жіночій (а можливо і чоловічий) половини гостей. Завдання можна ускладнити, зробивши все сліди однаковою помадою. Щоб було веселіше, під ними можна вказати вартість, яку доведеться заплатити, якщо відбиток виявиться неправильним. Наречений повинен дізнатися, який відбиток залишила його улюблена.
  • Для того, щоб випробувати силу молодого, не обов’язково влаштовувати боксерський поєдинок . Ось деякі цікаві задумки: забити цвях всього одним ударом інструменту, розірвати мотузку, розбити листи фанери, перебороти брата нареченої на руках, дістати до ключика до дверей будинку, який висить високо на дереві. Якщо чоловік не справляється самостійно, за нього може це зробити свідок. У разі невдачі – викуп.
  • Дістати ключик можна ще одним цікавим способом. Покладіть його в один з повітряних куль. Кілька кульок розвісьте на вході. Необхідно вгадати, в якому з них ключ, і лопнути. Якщо ключика не опиниться, доведеться розплачуватися, щоб пройти далі.
  • Вибір наосліп . Підвісьте на двері атласні стрічки. Кожна буде належати або нареченій, або її подружкам. Молодий повинен дізнатися, яка з стрічок належить його коханої. Замість стрічок можна використовувати аксесуари – туфельки, хусточки з запахом парфумів, малюнки. В останніх випадках нареченому допоможе логіка або добре знання переваг, талантів своєї майбутньої дружини.
  • Серенада – романтичний спосіб підкорити серце дівчини. Її можна співати під вікнами не тільки в період залицяння, але і під час весілля. Серенада може стати оригінальним способом провести викуп. Замість готової любовної пісні, запропонуйте набір слів, які винахідливий наречений повинен зв’язати між собою, а потім проспівати під вікном коханої. Якщо серенада сподобається, дівчина скидає з віконця хусточку або ключик від свого будинку.
  • Шлях до мети може перегороджувати брат або друг сім’ї. Він цікавиться, чому наречений вважає, що дівчина повинна належати саме йому. Один із способів запевнити в тому, що він добре знає свою подругу – складання портрета . Інтерпретації можуть бути будь-які. Можна намалювати малюнок і перевірити, наскільки він схожий. Ускладнений спосіб – малювати з зав’язаними очима. А можна використовувати словесний опис: очі, губи, волосся, вуха. Завдання ускладнюють питаннями: скільки родимок у коханої на обличчі, чи є шрам від апендициту і т.д.
  • Яка жінка не любить компліменти? Невелика тренування перед початком сімейного життя не завадить. Нехай чоловік на кожен крок говорить приємні слова для майбутньої дружини. Не варто переживати, що дівчина нічого не почує, адже все знімається на відео.
  • Кумедний спосіб отримати винагороду – налити в стакан води, але не доверху. Нехай наречений кидає монетки в стакан до тих пір, поки вода не почне виливатися.
  • Ще один веселий варіант переконатися в тому, що майбутній чоловік дізнається свою подругу з тисячі: розвісити дитячі фотографії. Тільки одна з намальованих маляток – наречена в минулому. Такий конкурс викликає багато сміху і позитивних емоцій.
  • Сховайте туфельку нареченої в одну з десяти коробок. В інші ж можна покласти пінетки, в’язані шкарпетки, домашні тапочки. Після того, як наречений вгадає чи викупить туфельку, він повинен буде надіти її на ніжку коханої.

Організація викупу – це делікатне момент. Він повинен, в першу чергу, бути не обтяжливим. Молоді дуже хвилюються, тому не потрібно відчувати їх складними завданнями. Нехай вони будуть веселими, допоможуть розслабитися. Не варто затягувати викуп, щоб не запізнитися на реєстрацію і вінчання.

Приділіть особливу увагу відносинам молодої пари. Важливо зробити першу зустріч романтичною, щоб вона запам’яталася на все життя. Це логічний фінал викупу, і він повинен бути бездоганним.

Квест для нареченого

Ще одна добірка сучасних ідей для викупу – це підготовка квесту. Наречений отримає карту з маршрутом або станціями, які необхідно пройти. Мета всього цього – отримати ключик від серця нареченої. Випробування можуть бути різними: від смішних до зворушливих.

Різними можуть бути і локації для проведення заходу.

  • Парк – традиційне місце, яке можна використовувати для квесту з викупом. Він гарний, незалежно від пори року. Тут багато місця. В руках у нареченого – карта з відзначеними станціями, які він повинен відвідати. Можна показувати маршрут поступово – виконавши одне завдання, дається вказівка ​​на наступне. На станціях зустрічаються різні випробування: питання, вікторини, головоломки, фізичні вправи. Завдання можуть бути і для нареченої.
  • Торговий центр стає своєрідним лабіринтом, який використовують для того, щоб ускладнити завдання нареченому і його дружкам. Тут можна залучити багато людей, влаштувати флешмоб. Це відмінний спосіб заявити про свою радість на все місто або район. Як локацій можна використовувати магазинчики. Приклади завдань: у взуттєвому магазині знайти синій кросівок на третій полиці зліва, всередині якого буде записка від нареченої з подальшими діями.
  • Сімейні курси – цікава тема для викупу. Подружки проводять випробування за такими темами: «Фізична підготовка», «Психологічна зрілість», «Театральне мистецтво», «Кулінарне майстерність», «Ораторське вміння». Тематичні завдання допоможуть виявити навички в тій чи іншій сфері сімейного життя.

Квести все частіше використовуються замість традиційних завдань на викуп. Вони об’єднані єдиною темою. Можна змонтувати окремий відеоролик, який буде цікаво переглядати через роки. Тут також важливий принцип – не перестаратися. Головна мета – гарний настрій для всіх учасників весілля, але в першу чергу – головних винуватців свята.

Альтернативний сценарій замість викупу

Якщо конкурси та загадки – це не те, про що ви мрієте, ми запропонуємо інший підхід. Він буде не менш красивим і гармонійним. Ось кілька варіантів першої зустрічі.

  • Наречений разом з друзями приїжджає до будинку нареченої і влаштовує флешмоб. Це можуть бути танці, збудовані особливим чином машини, серенади . Веселий настрій для всіх забезпечено. А наречений ще раз доведе, що він кращий за решту претендентів на серце коханої. Щоб флешмоб виглядав гідно, його можна організувати спільно з професіоналами.
  • Перша зустріч в день весілля може стати неймовірно зворушливою, якщо буде організована в незвичайному місці. Наприклад, в гарному парку або кафе, де пара вперше зустрілася. Момент може бути несподіваним. Наприклад, весільний кортеж зупиняється у парку, нібито через пробите колесо. Свідок пропонує нареченому прогулятися і підводить його до альтанки, де вже чекає наречена.
  • Ще один сценарій в парку або на набережній. Подружки з нареченою організовують легкий пікнічок. І тут ззаду підходить наречений і закриває очі коханої. Цей приємний сюрприз внесе нотку невимушеності і щирості в початок весільного дня.

Який б не була задумка, варто подбати, щоб поруч був фотограф. Він зможе зафіксувати щирі емоції. Така фотосесія у виконанні професіонала принесе більше спогадів, ніж постановочні кадри біля пам’ятників.

Кому довірити викуп нареченої?

Весілля – найважливіший день, тому в ньому повинна бути продумана кожна хвилина. Подружки і рідні будуть дуже щирими, але в такий день можуть розгубитися. Провідний відчує настрій і скоректує програму. Почуття молодих – найдорожче.